2777
2789
عنوان

خانواده ام استرس میدن بهم

130 بازدید | 4 پست

۸ساله بجه دار نشدیم بعدش خانواده ام خیلی ناراحتن....همش با ترحم رفتار میکنن...یا داداشم غیر مستقیم میگه شانس نداریم...یا خواهرم میگه جاریم دومی رو آورد ...میدونم نگرانند میدونم ناراحتن....ولی بدتر روحیه منو خراب میکنن....من جایی نمیرم از حرف مردم فقط خونه مامانم میرم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

منم همین مشکلو دارم 

بیشتر خانواده خودم استرس بهم میدن 

اینقدر نفهمن همش میگن فلانی بعد تو ازدواج کرد فلانی چی گفت....حتی تیکه های مردم ک بهشون گفته رو بمن میگن پیش خودشون نمیگن خودش از همه نگران تره با این حرفا انگار احرام فشار گذاشتیم روش

بخدا درک ندارن😓

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم  بیشتر خانواده خودم استرس بهم میدن  اینقدر نفهمن همش میگن فلانی بعد ...

دقیقا منم....از دیروزه داداشم اون حرف رو زده انقد ناراحتم.....بعد یکی دوماه دیدمش خونه مامانم بعدش تا منو دید گفت شانس نداریم اصلا.....یا خواهرم میپرسه دیدن بچه جاریم رفتی بعدش تو فکر میره

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
دقیقا منم....از دیروزه داداشم اون حرف رو زده انقد ناراحتم.....بعد یکی دوماه دیدمش خونه مامانم بعدش ت ...

اینا فک میکنن ما یا احساس نداریم یا بفکر نیستیم

بابا هرچقدرم نگران و بفکر باشید قد ما نیستید

بخدا دوس ندارم برم جایی

فقط خونه مادر شوهرو خانواده شوهرم بیشتر میرم چون شعورشون بالاست دخالت ندارن ولی خانواده خودم راحت میشکننم انگار اونا از من نگران ترن

😓😓😓خدا اینارو چطور نمیبینه

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤