2777
2789
عنوان

قصاص

173 بازدید | 13 پست

مثلا اگه یکی که حکمش قصاصه رو ببخشی ولی بعدش خودت بکشیش بنظرتون حرامه

البته من کلا باذقصاص مشکل دارمم بنظرم قاتل های زنجیره ایم میتونن زندگیشو از سر بگیرن و مسیرشون عوض شه

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرام ایناشو نمیدونم ولی مگه شهر هرته هرکی بخواد بزنه هرکیو بکشه؟؟ صاحب حق قصاص اگه قاتل رو بکشه حبس تعزیری داره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حرام ایناشو نمیدونم ولی مگه شهر هرته هرکی بخواد بزنه هرکیو بکشه؟؟ صاحب حق قصاص اگه قاتل رو بکشه حبس ...

دقیقا

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
اگه قرار باشه خودت بکیش چرا ببخشی بعد گند بزنی زندگی خودت همون قانون انتقامتو بگیره بهتره که😐😐😐

😂👌🏻

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
اگه قرار باشه خودت بکیش چرا ببخشی بعد گند بزنی زندگی خودت همون قانون انتقامتو بگیره بهتره که😐😐😐

مولا بقیه خانوادت راضی نباشن مجبوری دیه شو بدی بعد بکشی

اما اینجوری اگه کشی نفهمه دیه لازم نیس

بخدا قاتل نیستما😂😂😂

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم
بعنی میشه ما بتونیم دکتر بچمون رو قصاص کنیم

عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه بگی قضیش چیه؟

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

به نظر من مسخره اس که از حق قانونیت برای کشتن طرف بگذری بعد بخوای خودت با دست خودت بکشیش.

اما در مورد اعدام‌‌‌...سنم کمتر بود باهاش مخالف همه جوره بودم‌ اما الان معتقدم بعضی جنایات به قدری شنیع هستن که جز اعدام هیچ مجازاتی لایق اون فرد نیست‌. مثل قتل سریالی، تجاوز، یا قتل کودکان (کلا هر جنایت شنیعی در ارتباط با کودکان)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به نظر من مسخره اس که از حق قانونیت برای کشتن طرف بگذری بعد بخوای خودت با دست خودت بکشیش. اما در ...

دقیقا به نظر من متجاوز حتی اعدام هم کمشه باید سلاخی بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!