2777
2789
عنوان

اوابوست

592 بازدید | 21 پست

سلام خانما ، من یه قوطی اوابوست دارم مکمل تخمدان. پلمپ هست دوسال تاریخ داره.اگه کسی خواست بگه از داروخانه ارزونتر میدم.پولشو میخوام فرتیل اید مردان بگیرم اسپرم همسرم ضعیفه

فک نکنم کسی اعتماد کنه دارو از کس دیگه بگیره..

من شوهرم یه مدت تصادف کرد از این امپولها که تو شکم میزنن برا لخته نشدن خون دکتر بهش داد که اگه راه نرفت بزنه

ما دارو ها رو گرفتیم ولی استفاده نکردیم

آمپولها نزدیک دو میلیون پولشون شد ولی کسی نخواست انداختیمشون

من حتی پولش هم نمیخواستم گفتم به درد کسی میخوره ببره ولی هیشکی نخواس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک نکنم کسی اعتماد کنه دارو از کس دیگه بگیره.. من شوهرم یه مدت تصادف کرد از این امپولها که تو شکم م ...

عه چه بد ... اره درست میگی متاسفانه الان زمونه ی بدی شده.. ولی اوابوست تقلبی توی ایران نداریم عزیزم چون دارو ایرانیه و شرکت اجازه نمیده تقلبیش رو کسی بزنه . اون داروهای خارجی هست که تقلبیش میاد

دقیقا آدم می‌ترسه..نمیشه اعتماد کرد 

اره به اون خانومم گفتم درست میگی متاسفانه الان زمونه ی بدی شده.. ولی اوابوست تقلبی توی ایران نداریم عزیزم چون دارو ایرانیه و شرکت اجازه نمیده تقلبیش رو کسی بزنه . اون داروهای خارجی هست که تقلبیش میاد

خودت بخور ، عالیه.

عزیزم سه تا قوطی دکترم داده بود من دوتاشو خوردم..و باردار نشدم و تازه فهمیدیم همسرم اسپرمش مشکل داره ..و انشالله اون مشکلش حل بشه منم باردار میشم.. دیگه احتیاج به مکمل ندارم. ولی گفتم پول اینو بدم فرتیل اید اقایان بخرم براش بخوره

عه چه بد ... اره درست میگی متاسفانه الان زمونه ی بدی شده.. ولی اوابوست تقلبی توی ایران نداریم عزیزم ...

کاری به اصل و تقلبی بودن دارو نداره

کلا کسی اعتماد نمیکنه دارو از کسی دیگه بگیره؛  میترسن

دارو رو حتی اگه پولشو بدی و از داروخونه بیای بیرون و برگردی هم پس نمیگیرن؛ که همون لحظه از خودشون گرفتی 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کاری به اصل و تقلبی بودن دارو نداره کلا کسی اعتماد نمیکنه دارو از کسی دیگه بگیره؛  میترسن ...

عزبزم مکمل که دیگه این حرفا رو نداره . ویتامینه دیگه😅 اون قرص و داروهای شیمیایی هست که ادما میترسن. داروخانه مقررات خودشو داره. اگه قرار باشه پس بگیرن همه اش صف میبندن همه میخوان دارو  پس بدن

فک نکنم کسی اعتماد کنه دارو از کس دیگه بگیره.. من شوهرم یه مدت تصادف کرد از این امپولها که تو شکم م ...

داروی شما برا لخته شدن خون بوده که توی شکم میزنن ،مشخصه هیشکی اعتماد نمیکنه . حتی مجانی هم کسی نمیگیره. ولی ویتامین قضیه اش فرق داره. خصوصا که ایرانی هست و شرکت ایرانی اجازه نمیده توی بازار کسی تقلبی بزنه. اون داروهای خارجیه تقلبیش هست

عزبزم مکمل که دیگه این حرفا رو نداره . ویتامینه دیگه😅 اون قرص و داروهای شیمیایی هست که ادما میترسن. ...

من منظور شما رو متوجه شدم ولی شما نه

من خودم یکسال و نیمه برا بارداری اقدامم و تمام این دارو ها رو مصرف کردم؛ ولی اگه کسی بهم بده حتی پولشم نخواد نمیگیرم

یعنی کلا فک نکنم هیچ کسی قبول کنه

دارو یه چیز حساسه

عزیزم سه تا قوطی دکترم داده بود من دوتاشو خوردم..و باردار نشدم و تازه فهمیدیم همسرم اسپرمش مشکل داره ...

انشااله به سلامتی ، مشکل آقایون با مصرف مکمل سه ماهه حل میشه .

انشااله به سلامتی ، مشکل آقایون با مصرف مکمل سه ماهه حل میشه .

مرسی عزیزم ایشالله. حرکت اسپرمش خیلی ضعیفه و مورفولوژی هم طبیعی نیست..حالا هم دکتر رفتیم هم یکی عطاری معرفی کرد گیاهی گرفتم ولی گفتم فرتیل اید هم بگیرم

مرسی عزیزم ایشالله. حرکت اسپرمش خیلی ضعیفه و مورفولوژی هم طبیعی نیست..حالا هم دکتر رفتیم هم یکی عطار ...

هم فرتیل اید خوبه ، موتیلیتی بوست و رویال ژل استرالین هم عالیه . مشکل واریکوسل نداره ؟ اگر تهرانی متخصص اورولوژی خوب سراغ دارم .

2790
2778
2791
2779
2792