سرماخوردگی عادی همچهار روز بیشتر طول میکشه.الان فصل انفولانزاست.استراحت سوپ غذای گرم مایعات ویتامین سی.بخور اب گرم.برا انفولانزا هم انتی بیوتیک و داروهایی که دکتر داده سر وقتش مصرف کنن.اگر گلو درد بیشتر از سه روز ادامه داشته باشهباکتری هست ویروس نیست باید انتی بیوتیک بدن
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
ما چند روز علائم مثل سرما خوردگی داشتیم ولی چند هفته هست فقطط سرفه های شدید میکنیم هر چی ...
شربت زوفا عسلی عالیه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ما چند روز علائم مثل سرما خوردگی داشتیم ولی چند هفته هست فقطط سرفه های شدید میکنیم هر چی ...
من شربت زوفا به پسرم دادم بهتر شده
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
پسر من ۶ سالشه سه روز استفراغ و سر گیچه داره دکترم بردیم خوب نمبشه بچه نمیتونه از جاش بلن شه
نگران نباش پسر منم ۶ سالشه فقط تقویتش کن مایعات بده بخوره تا دوره اش نگذره خوب نمیشه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش