2777
2789
عنوان

خانوماااا😔😭

22 بازدید | 26 پست

بچهاااا تو این هفته زایمانمه.ینی دکتر گفت هر لحظه ممکنه اتفاق بیوفته تو این هفته.

خیلی میترسم بخدا دارم سکته میکنم هر لحظه با ی درد کوچیک هری دلم میریزه ک نکنه وقتشه.دلم نمیخواااااد وقتش برسه از بس میترسم😢😔🥺😭

قبلا شرط کردم همسرم ببره سزارین و قبول کرد ک باردار شدم.ولی الان شرایطی برامون پیش اومد یهو ک فلا آهی در بساط نداریم و هرچی طلا ملاهم داشتم دادم رفته حتی از کسی هم نمیتونیم قرض کنیم.مجبورم برم طبیعی اونم تو دولتی.بعضی وقتا از همسرم متنفر میشم ک نتونست منو ببره سزارین یا حتی خصوصی طبیعی،بعد دلم میسوزه میبینم خیلی تو فشاره.تو بد وضعیتی گیر کردم و بشدت پر از استرسم و عصبیم این روزا.اصلا حالم خوب نیس من فوبیای طبیعی دارم حس میکنم نمیتونم دووم بیارم اخه ی بچه ب این بزرگی چطورییییی میخواد از اونجا بیاد بیرون😭😭😭😭😭وای لعنت بمن چرا باردار شدمممم

توروخداااااا قسمتون میدم برام دعا کنید بتونم راحت زایمان کنم خدا ب دادم برسه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش انجام بده رو توپ بزرگ بشین هی بالا پایین برو بزار دهانه رحمت گرم بشه واینستا که دردت بگیره بعد بری به دنیا بیاری ورزش کن تا رحم آماده بشه 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بعدش راحتی احساس سبکی میکنی هیچ دردی نداریی به حس خوب بعدش فک کن فسقلیت کنارته

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

وقتی احساس درد کردی فهمیدی درد زایمانه رفتی بیمارستان یهو زور نزن که آسیب ببینی با هر انقباض نفس عمیق بکش از دهن بده بیرون و ی زور کوچولو اینجوری کمتر درد حس میکنی

دختر چته؟این‌همه‌استرس‌! توکلت‌به‌خدا‌باشه. دکترت‌گفته‌که‌زایمان‌طبیعی‌میتونی‌بکنی؟

اره معاینه کرد دیروز گفت شرایطت عالیه برای طبیعی ولی باز مثل چی میترسم😭

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اگه‌دکترت‌گفته‌زایمان‌طبیعی‌‌مشکلی‌نداره‌.‌

ورزش‌کن‌تو‌گوگل‌بزن‌می‌آره

پیاده‌روی‌کن‌لازم‌نیست‌بری‌بیرون‌تو‌خونه‌پیاده‌روی‌کن

خیلی‌کمکت‌میکنه‌.اصلا‌استرس‌نداشته‌باش‌‌مدام‌صلوات‌بفرست