2777
2789
عنوان

راست میگن پسرم شکل دختراس

285 بازدید | 49 پست

با اینکه تیپ پسرونه واسش میزنم هرکی میبینه اول فکرمیکنه دختره الان عکسشو میزارم

راستی اینم بگین واقعا پسرم زشته؟

اخه خواهرم همش بهش میگه زشت یا بهش میگه با این قیافت

خوشگله ولی شبیه دختراست مدل موهاشو عوض کن دور سرش خالی باشه اینطوری شبیه پسرا میشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه

احتمالا بخاطر مدل موهاشه فقط

خیلی هم بچه دوست داشتنی دارید و متاسفم برای خالش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

مدل موهاش عوض کن خدا حفظش کنه خیلی ناز💚

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

معمولا بچه هایی که خیلی خوشگلن ادم فک میکنه دخترن 

بچه اتم خیلی نازه خداحفظش کنه

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
خدا حفظش کنه احتمالا بخاطر مدل موهاشه فقط خیلی هم بچه دوست داشتنی دارید و متاسفم برای خالش

واقعا دلم میشکنه اینطور به بچم میگه مثلا تحصیلاتش ازهممونم بالاتره خیرسرش فوق لیسانسه ولی به بچم اینطور میگه یا میگه اینو دوس ندارم میگه دخترتو دوس دارم

واقعا دلم میشکنه اینطور به بچم میگه مثلا تحصیلاتش ازهممونم بالاتره خیرسرش فوق لیسانسه ولی به بچم این ...

ولش کن

اهمیت نده

بچت به محبت اون نیاز نداره به محبت شما نیاز داره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
جلوی خواهرتون جدی وایستین اینطوری توهین نکنه ب پسرتون،روش اثر منفی میزاره. پسرتونم خوشگله😘

هرباربهش میگم حق نداری اینطور به بچم بگی ولی انگار لج میکنه بیشترمیگه

2790
2778
2791
2779
2792