2777
2789
من از درد پا انقد سرپام واسه مهمونی پشت پای چپم تیرمیکشه

قرص پرگبالین ۷۵ از داروخانه بگیر بخور درد آروم میکنه 

البته با دکتر داروخانه مشورت کن 

و‌اینکه‌ هیچ بیماری زمینه ای نداشته باشی بخور 

بدون نسخه است 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه از چیه این درد؟ دقیق مچ پای چپم از پشت

منم عین شما بودم 

تا صبح نمیخوابیدم 

رفتم ارتوپد کلی دارو تقویتی نوشت و بی اثر بود 

مجدد رفتم ارتوپد واسم پرگابالین ۷۵ نوشت عالی بود 

دردش واسه همیشه از بین رفت 

اگه بیماری خاصی نداری با مشورت دکتر داروخانه بگیر بخور شبی ۱عدد 

معجزه میکنه بعد سر فرصت هم برو ارتوپد ببینه اگه لازم باشه واست ام ار ای مینویسه 

بچه هام مریضن اش درست کردم براشون.  دارن میخورن. نمیفرستمشون مدرسه.ولی دارم لباساشونو اتو میزنم

خوبه که میخورن پسر من بیدار نمیشه اگه بشه هم عمرا تا ساعت۹صبح چیزی بخوره 

همه میگن بچه هامون قبل مدرسه صبحونه میخورن حسرت میکشمش

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

من پریودم

همش میرم توالت 

نمیتونم بخوابم اصلا

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

خوبه که میخورن پسر من بیدار نمیشه اگه بشه هم عمرا تا ساعت۹صبح چیزی بخوره  همه میگن بچه هامون ق ...

گلم فقط پسرم میخوره.دخترم به زور میخوره...چون مریضه مجبورش کردم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

سلام صبح همگی به خیر من به هر دلیلی بیدار بشم دیگه خوابم نمیبره  از 4 بیدارم یه مدت خوب بودم الان چند وقته تنش ها ودغدغه هام شروع شده وروی خوابم تاثیر گذاشته کل روزم سردرد دارم

دارم فکر میکنم هوا سرده قراره برم بیرون 

لباس ندارم چی بپوشم که هم گرم باشه هم مرتب

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی