2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره میگن ولی من رنگ کردم گرفت

عزیزم عکسشو گذاشتم ببین موهام مشکیه خودم دوس ندارم رنگ ولی شوهرم میگه واس تنوع خوبه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من پیش دو‌سه تا رنگ‌کار خوب ،از اون‌نامبروانای ایران رنگ کردم گفتن اصلا همچین چیزی نیست،اشتباهه

عزیزم عکسشو گذاشتم ببین

این رنگی میخوای بکنی؟چند سالته؟خب رنگ‌ یه چیز سلیقه ایه ،هر کس یجور میپسنده،من خودم شخصا این رنگو اص ...

۱۹سالمه خودم کلن مشکی دوس دارم شوهرم میگه رنگ کن بنظرت چ رنگی بزنم سنم نره بالا خیلی مهمه برام

این رنگی میخوای بکنی؟چند سالته؟خب رنگ‌ یه چیز سلیقه ایه ،هر کس یجور میپسنده،من خودم شخصا این رنگو اص ...

عکس میتونی بفرستی

۱۹سالمه خودم کلن مشکی دوس دارم شوهرم میگه رنگ کن بنظرت چ رنگی بزنم سنم نره بالا خیلی مهمه برام

وای عزیزم سنی نداری که،نه تروخدا اصلا از این مدل لایتا نزن،بالیاژ کن!یه بالیاژ دخترونه خوشگل حالا هر رنگی که خودت دوست داری

وای عزیزم سنی نداری که،نه تروخدا اصلا از این مدل لایتا نزن،بالیاژ کن!یه بالیاژ دخترونه خوشگل حالا هر ...

عزیزم بنظرت این خوبه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز