farnoosh99 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7067 عنوان بی پولی 58 بازدید | 6 پست بی پولی دیونه ام کرده وای با جیب خالی هرکار کنی هرجا باشی حالت بده لعنت به بی پولی دختر ترک 1402/08/20 | 02:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 21270 اخ گفتیییی ۲هفتس کلا توحسابم ده هزار تومن پول دارم ک اونم بانک خودش نگه میداره.جز برنج هییییییچی نداریم توخونه ازصبح فقط گریه کردم. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
farnoosh99 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7067 اخ گفتیییی ۲هفتس کلا توحسابم ده هزار تومن پول دارم ک اونم بانک خودش نگه میداره. جز برنج هییییییچی ن ... واقعا درک میکنم حتی شبا خواب راحت ندارم دختر ترک
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 21270 واقعا درک میکنم حتی شبا خواب راحت ندارم دقیقا اصن انگار مارو طلسم کردن ۸ساله داریم در جا میزنیم.نمیدونم چرا واقعا خودمم موندم ن مسافرت میریم ن گشت گذاری ن خونه داریم ن ماشین ن بچه تاپارسال جفتمونم کارمیکردیم پارسال بعد سقط بچم نرفتم سرکار اما باز عقبیم الانم ک اینجوری متنررررررم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
farnoosh99 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7067 دقیقا اصن انگار مارو طلسم کردن ۸ساله داریم در جا میزنیم.نمیدونم چرا واقعا خودمم موندم ن مسافرت میریم ... من بدبخت مالباخته هم شدم هرچی داشتم یه کلاهبردار دزد برد الان اس و پاسم واقعا حالم بده زندگی برام کابوس شده دختر ترک
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 21270 من بدبخت مالباخته هم شدم هرچی داشتم یه کلاهبردار دزد برد الان اس و پاسم واقعا حالم بده زندگی برام کا ... میفهمم چی میگی وااااقعا سخته.خدابداد هممون برسه بااین وضع مملکت ماماهی۵تومن فقط کرایه میدیم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
farnoosh99 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7067 میفهمم چی میگی وااااقعا سخته.خدابداد هممون برسه بااین وضع مملکت ماماهی۵تومن فقط کرایه میدیم 😭💔 دختر ترک