2777
2789
عنوان

خیانت جنسی. طلاق یا بخشش؟؟؟؟؟؟؟؟💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
یه فرصت دیگه بده 

چرا باید فرصت بده؟ 

کسی که یه بار خیانت کرد دفعات بعدی راحت تر خیانت میکنه خدا برای کسی نیاره من تجربه کردم 

خانم نیستی که درد قلب ما خانما رو لحظه ای که می‌فهمیم همسرمون خیانت کرده درک کنی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

چرا باید فرصت بده؟  کسی که یه بار خیانت کرد دفعات بعدی راحت تر خیانت میکنه خدا برای کسی نیاره ...

ویژگی های خوب همسرش رو هم گفته از طرفی خودش استقلال نداره بهتره عجله نکنه 

کشتی شکستگانیم، ای باد شُرطه برخیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگی های خوب همسرش رو هم گفته از طرفی خودش استقلال نداره بهتره عجله نکنه

بله درسته  ولی دلیل‌ نداره که چون استقلال نداره مجبور به تحمل خیانت باشه منم استقلال نداشتم و جدا شدم ولی ب لطف پدر و مادرم هم استقلال مالی پیدا کردم هم یه ازدواج موفق داشتم انشالله همه خوشبختی واقعی رو تجربه کنن 

بله درسته  ولی دلیل‌ نداره که چون استقلال نداره مجبور به تحمل خیانت باشه منم استقلال نداشتم و ج ...

شوهرش ابراز ندامت کرده اگر فرصت بده شاید درست بشه 

اگر نشد بعد با خاطری جمع تر میتونه جدا بشه 

کشتی شکستگانیم، ای باد شُرطه برخیز 
شوهرش ابراز ندامت کرده اگر فرصت بده شاید درست بشه  اگر نشد بعد با خاطری جمع تر میتونه جدا بشه& ...

نمیدونم شایدم شما درست بگی به هر حال 

آدم با آدم فرق میکنه فقط میدونم  همسر سابق منم هزاران بار پشیمون میشد ولی پشیمونیش نهایت یه هفته دووم داشت و دوباره با یکی دیگه جور میشد 

البته طلاق من علت اصلیش این نبود ولی این موضوع هم تاثیر زیادی داشت باعث شده بود از زندگي خسته بشم و باهاش سرد بشم 

نمیدونم شایدم شما درست بگی به هر حال  آدم با آدم فرق میکنه فقط میدونم  همسر سابق منم هزار ...

علت اصلی طلاق شما چی بود؟

چ مشکلات دیگه ای داشت؟؟

یه سوال دیگه هم دارم، شما زیبا هستین؟

من نیستم....

برا همین میگم تنها میمونم....

علت اصلی طلاق شما چی بود؟ چ مشکلات دیگه ای داشت؟؟ یه سوال دیگه هم دارم، شما زیبا هستین؟ من نیستم. ...

فوت دخترم بود 

بعدشم شوهرت خیلی مهربونه شوهر سابقم دست بزن داشت، خانم باز بود، دهن بین  و بد دهن وخسیس بود، 

نه معمولی هستم عزیزم یکم شباهت به پریناز ایزد یار دارم