2777
2789
عنوان

تصادف همسرم

131 بازدید | 16 پست

دوستان همسرم چند سال قبل از ازدواج یه تصادف بد از ناحیه سر و مغز داشته از وانت افتاده پایین و چند وقت تو کما بوده دیگه از وقتی خوب شده نرفته دکتر و باز عکس بگیره .

الان بعضی وقتا حس میکنه زود عصبی میشه و کنترلش رو از دست میده با اینکه ذاتن پسر اروم و ساکتیه و حافظه کوتاه مدتش ضعیفه بنظرتون ببرمش دکتر و عکس سرش رو بگیرم با دارو اینا درست میشه ؟ 

بله حتما

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ، همسر منم قبل ازدواج اینجوری بود سرش شکسته بود ،خودش رفت پیش مشاور و روان شناس ، الانم زود عصبی میشه ولی از دست بقیه چون ما با هم مشکلی نداریم و ادم داستان درست کنی نیستم

بله ، همسر منم قبل ازدواج اینجوری بود سرش شکسته بود ،خودش رفت پیش مشاور و روان شناس ، الانم زود عصبی ...

خودش نمیره بعد عروسی من باید ببرمش دکتر ولی هی میترسم درست نشه 

من خودم و هفت جدم آرومیم و تو یه محیط آروم بزرگ شدیم تحمل عصبی بودن و یهو قاطی کردنو ندارم 

میفهمم منم تو خانواده آرومی بودم متاسفانه ۸ ساله ازدواج کردم،شوهرم خوبه ولی زود جوشه الان منم شدم عین خودش

میفهمم منم تو خانواده آرومی بودم متاسفانه ۸ ساله ازدواج کردم،شوهرم خوبه ولی زود جوشه الان منم شدم عی ...

ایشالا همیشه بتونید باهم کنار بیاید و خوشبخت شید

[QUOTE=317046873]هی بهش میگم بیا بریم ولی پول نمیده واسه اینجور چیزا از جیب خودمم ک نمیتونم ببرمش [/QUOTEخب خساست که خیلی بده ، بعدم اگر بیمه داره با بیمه ببرش بیمارستان دولتی وقت مغز و اعصاب بگیر