2789
عنوان

آلرژی

1742 بازدید | 13 پست

پسرم سه هفته پیش سرماخورد بعد چند روز خوب میشد دوباره سرفه و آبریزش بینی دیروز بردم دکتر بهش اسپری داده گفت حساسیت داره یعنی همیشه بعد سرماخوردگی این آلرژی رو خواهد داشت ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسپری چی داد  پسر منم همینه  از اول ابان اوضاع اینه،خوب میشه سه روز بعد دوباره خارش بینی ...

اسمهاش دقیق یادم نیست قرص و شربت هم داد 

اینقدر کلافه ام میگم از این به بعد یعنی سرما بخوره همینه اوضاعمون🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسمهاش دقیق یادم نیست قرص و شربت هم داد  اینقدر کلافه ام میگم از این به بعد یعنی سرما بخوره هم ...

اسپری برا بیتی یعتی؟؟

من ک قشنگ خل شدم 

امروز نشستم گریه کردم

دلم براش میسوزه بخدا 

بمزرم انقدر خاروند پوست بینی و پشت لب قرمز شد

اسپری برا بیتی یعتی؟؟ من ک قشنگ خل شدم  امروز نشستم گریه کردم دلم براش میسوزه بخدا  بم ...

نه عزیزم ریه اسپری تنفسی میزنه دلم میره اصلا

باباش هم همینه دو تایی حساسیت شدید گرفتن 

ببخشید تنگی نفس داش دکتر داد یا همینطوری

سرفه های شدید آبریزش بینی که با داروهای عادی حساسیت خوب نمیشد مثل سیتریزین و نیوتادین و...

ایشاالله ک زودی خوب بشه  نمیدونم چرا بچهها انقدر ضعیف و حساس شدن

همسرم کلا خانوادگی آلرژی وحشتناک دارن 

ایشاالله ک زودی خوب بشه  نمیدونم چرا بچهها انقدر ضعیف و حساس شدن

به نظرم مال روزگار کرونا و رعایت کردن بیش از حد هست پارسال هم همین روزگار رو داشتم حساسیت داد به آنتی بیوتیک چقدر درگیر بودم

پس ارثی هست  ببینید میتونید ببرید دکتر الرژی تست میگیرن بهتون میگن ک بچه ب چی الرژی داره

بله والا پدر پسر بادوم زمینی تازه خوردن و اینجوری شدن