2777
2789
عنوان

کیا عشقون فوت کرده بیان😢😭

32 بازدید | 16 پست

چجور کنار اومدید؟ تعریف کنید چی شد چندسالش بود من عشق نازنیم از دست دادم مثل روانیا شدم دعا کنید برم پیشش

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:) چقد تلخ

خیلی از هرچی فکرش کنید تو دنیا تلختر و بدتره 😢😭

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
خیلی از هرچی فکرش کنید تو دنیا تلختر و بدتره 😢😭

من خودم درد عاشقی یگطدفه رو دارم میچشم.

ولی حس میکنم این درد هم خیلی بده.خدا بهت صبر بده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چرا فوت کردن؟😥

سکته قلبی کرد دارم دیوونه میشم هنوز صداش تو گوشمه دعا کنید امشب خوابش ببینم

من خودم درد عاشقی یگطدفه رو دارم میچشم. ولی حس میکنم این درد هم خیلی بده.خدا بهت صبر بده

ممنون عزیزم حاضر بود زنده بود ولی با کس دیگه بود

خوشبحالت کاش موقعیت تو رو داشتم . میدونم شرایطتت خیلی سخته ولی اینو گفتم ک بدونی شرایط بدتری هم هست . شوهرم ۱۰ساله عذابم میده بقران عذاب ها . هیچیش نمیشه تو این ده سال ندیدم حتی سرمابخوره .  از کرونا و سیل و زلزله و تصادف هم کلا مصونه . بارها تو موقعیت های وحشتناک مرگ قرار میگیره ولی یه ذره خراش هم برنمیداره. همچنان ظالم و سالم 

خوشبحالت کاش موقعیت تو رو داشتم . میدونم شرایطتت خیلی سخته ولی اینو گفتم ک بدونی شرایط بدتری هم هست ...

بچه داری؟ شرایط نداری طلاق بگیری؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خوشبحالت کاش موقعیت تو رو داشتم . میدونم شرایطتت خیلی سخته ولی اینو گفتم ک بدونی شرایط بدتری هم هست ...

فکر میکنی خیلی سخته

ولی خدا کمکت کنه درست بشه

بچه داری؟ شرایط نداری طلاق بگیری؟

دابچمو ازم گرفته . ۸ماهه اومدم خونه بابام اندازه ۸سال پیرشدم شدیداً دلتنگ بچمم . نه خودش عرضه داره از بچه مواظبت کنه نه من شرایط نگه داریش رو دارم 

چند ساله فوت کردن؟؟ کراش ؟؟نامزد ؟ یا همسر بودن؟

سه روزه نه  عشقم بود وای هیچوقت نشد بهش برسم امیدداشتم یه روز بهش برسم دیوارمون افتاد به قیامت😢😢😭😭