2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین🙄

13 بازدید | 9 پست

بچه هایی که رشته تون تجربیه،روزی چند تا تست میزنین؟(با چه ساعت مطالعه ای؟)

به نظرتون به ازایِ ۱۰ ساعت مطالعه،خوبه ۲۵۰ تا تست بزنیم؟

کاربری دست دو نفره

آره خوبه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب میزنی فقط کیفیتو حفظ کن

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

منم میخوام از پایه شروع کنم هم رشته‌ایم ولی توی امتحانات با اینکه میخونم نمره ی کاملی نمیگیرم دارم از الان برای کنکور آماده میشم جز تست زدن و خوندن 5 ساعت کمه؟😕

Always 🐢☘
منم میخوام از پایه شروع کنم هم رشته‌ایم ولی توی امتحانات با اینکه میخونم نمره ی کاملی نمیگیرم دارم ا ...

امتحانات رو فعلا ولش کن،نمراتِ کلاس و مستمر تویِ کنکور تاثیری ندارن؛اره روزایی که مدرسه میری خوبه ۵ ساعت ولی باید حتما ۱۰۰_۱۵۰ تست رو بزنی حداقل

کاربری دست دو نفره
پایه م ضعیف نیس؛به نظرت میشه به جایِ کتاب های تستی،فقط آزمون های آزمایشی چن سال اخیر رو کار کنم؟

نه ازمون مکمل کننده تست هایی ک میزنی هستش

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...