2777
2789
عنوان

خاله ی گوه

111 بازدید | 29 پست

ی خاله دارم دقدقه زندگیمه از بچگی همش توکارم دخالت میکنه حتی درباره لباس خریدنم الانم ک بیست سالمه همینه و همرو اذیت میکنه و حتی احترام مامانم ک بزرگ ترع رو نداره و توهین میکنه شماباشید چیکار میکنیت و بعد ازینکه ی حال خوب بت میده زنگ میزنه و انگار هیچی نشده و رفتارشو تکرارمیکنه بازم خیلی از خود راضی و بد دهنه مامانمم چون ب مادربزرگم انس دارع همش اونجامیره و اونم اونجاستو مجبوریم تحمل کنیم من زیاد اونجا نمیرم بخاطرع خالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باشین چ رفتاری میکنین واقعا حالمو بدمیکنه  ب مدت طولانی ارتباطمو قطع کردم و بخاطر مامانم با ...

سلام

منم از این خاله ها ۷ تاش رو دارم 

باهاشون یه دعوای اساسی راه انداختم و قطع ارتباط کردم و البته ازشون آتو داشتم و تهدید کردم بار بعد دخالتی از طرفشون ببینم براشون گرون تموم میشه( دهن باز میکردم زندگیشون میرفت رو هوا)🤧

خلاصه که اره، دعوا و قطع ارتباط

شما باشین چ رفتاری میکنین واقعا حالمو بدمیکنه  ب مدت طولانی ارتباطمو قطع کردم و بخاطر مامانم با ...

همه یکی ازین خاله های رو مخ دارن انگار 😂😐 من اون روز جایی بودم لباس درست حسابی نداشتم ولی خب بدم نبود واقعا تیپم بعد منو دیده وایساده خندیدن😐😐 مامانم میگه چشه میک تیپ اینو دیدم خندم گرفته منم کلی حرف بهش زدم گفتم مینی اسکارفت و مثل روسری پبرزنا بستی اون باید جمع بشه پشت سرت. بعدشم شلوارت دمپاش خیلی کمه و کوتاه تا  رو سینت کشیدی شلوارو بیار پایین. بعدم گفتم با شلوار پارچه ای کفش اسپرت پا نمیکنن. خودش این همههه ایراد منو مسخره میکرد☹️😂😂😂

سلام منم از این خاله ها ۷ تاش رو دارم  باهاشون یه دعوای اساسی راه انداختم و قطع ارتباط کردم و ...

من وقتی زنگ میزنه جوابشو نمیدم از ده بار یک بار جواب میدم میگ ادم از کسیم بدش میاد جوابشو میده

چیکارمیکنه

همه کار‌ . تا بچه بودم همیشه هیچ کار بلد نبودم بکنم. ظرف کثیف میششتپ از دیدش. دخترش کلا از تو شکم مادرش همه کار بلد بود

... الانم ک ازدواج کردم چرا لباس بچت زیاده. چرا کمه. ب ولله نشده تا حالا ی بار هیچی نگه. مثلا اگه بریم خونشون حالا اصلا نمبدونه بچه من چی خورده. نیگه این همش گشنس رنگ تو رو بچت نیس. بچه داری بلد نیسی برو از اون دختر خالت یاد بگیر. موها دخترم میبندم چارش داری. باز میکنم چکارش داری . باهاش بلزی میکنم ولش کن. نکنم اگه شوهرت نبود این بچه بزرگ نمیشد. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱