2777
2789

گفتم که بهت!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅 میخاستم بقیه هم تجربه شون رو بگن

خیالت راحت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من چند ماه پیش خواب تخم مرغ دیدم زنگ دیدیم یه حاج آفایی تعبیر خواب میکنه گفت بچه دار میشین.با خودم گ ...

عزیزم الهی ....

چند وقت بعدش باردار شدین

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
من چند ماه پیش خواب تخم مرغ دیدم زنگ دیدیم یه حاج آفایی تعبیر خواب میکنه گفت بچه دار میشین.با خودم گ ...

دوست عزیزم امکانش هست شماره ایشون رو به منم بدین لطفن!

شدیدا بهشون نیاز دارم

و در حق شما دعای خیر میکنم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
دوست عزیزم امکانش هست شماره ایشون رو به منم بدین لطفن! شدیدا بهشون نیاز دارم و در حق شما دعای خیر ...

معذرت میخوام اجازه شو ندارم واقعا.اصلا به کسی نمیگه این علمو داره.همسرم دوازده سال پیش تو مسجد پشت سرشون نماز میخوند اونجا نمیدونم چطور فهمید .وگرنه ادمی نیست که با همه حرف بزنه و جواب تلفن بده

معذرت میخوام اجازه شو ندارم واقعا.اصلا به کسی نمیگه این علمو داره.همسرم دوازده سال پیش تو مسجد پشت س ...

اوکی عزیزم

ممنونم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده