2777
2789
عنوان

درد دل مادر شوهر خواهر شوهری...

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 136 پست
ستیا جان دقیقا منظورم همینه ...خونه مادرش بوده ....برار شوهر مجرد تو خونه دارم سه تا ماشین هم تو خونشونه میتونست یه شاخه گل حتی تهیه کنه ...دوست ندارم وظیفم بدونن...خواهر شوهرم حتی هنوز منو پاگشا نکرده خونش یه دعوت ساده نکرده...ولی هر وقت ما دعوت میکنیم رستوران مادرشوهرم اینارو ....اونا هم میان
دیگه خواهر جان تو ک اونا رو عوض نمیتونی بکنی ب خدا مادرشوهر من رفت مکه 4 تا جنس اشغال چینی اورد برامون واسه خودش,بهترینا رو گرفت..انتظار نداشتیم ازش اصلا بهش گفتیم چیزی نخر خب خرید و اورد ولی اینجوری... چ میشه کرد دیگه ناراحت نکن خودتو
بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قربونش برم مشهد رفتن خیلی اسون و راحت شده. اون قدیما بود که کسی میرفت دیدنش میرفتن و سوغاتی میدادن.. شما نباید کادو میدادی. بعدشم هر خانواده ای یه رسمی داره. خیلیا الان حتی واسه کربلا و مکه ام کادو و یا سوغاتی نمیدن
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..
ستیا عاخه مادرشوهرم انتظار داره وقتی چیزی نگیریم یا دست خالی بریم حس میکنم غصه میخوره دلم میسوزه بخدا ....پیر زن وقتی اونجا میریم خیلی زحمت میکشه غذا و میوه و چایی ....پادرد شدید داره حتی نمیتونه درست راه بره میلنگه
الانم دو تا جاریام یکیشون طلاق گرفت یکیشونم اصلا نمیاد به بندگان خدا سر بزنه ....من از یه شهر دیگه ماهی دو بار میکوبم میرم سر میزنم بهشون...خیلی خوشحال میشن....اوایل حتی جواب سلامم نمیدادن ...واقعا نمیدادنااااا ...جلو من میوه چایی نمیذاشتن....ولی الان شکر خدا همه چیز عالی شده
ستیا مادرشوهرم خدایی خوبه...غیر از اوایل که اختلاف داشتیم الان که میریم واسه چند روزم غذا میفرسته میگه تو شاغلی ...سبزی پاک شده...خوراکی واسه بچم....البته منم اصلاااا دست خالی نمیرم...کیک میپزم....واسش کرم دست شامپوی خارجی دستمال معطر...خلاصه کلی خرت و پرت میبرم
کار خوبی میکنی هیچ وقت از محبت دریغ نکن مادرشوهر هم میتونه مثل مادر باشه بخصوص که سالخورده س اونم به اندازه تواناییش دوس داره جبران کنه عوض خیرشو خدا میده
الا بذکرالله تطمئن القلوب
شاید خواهرشوهرت حامله است نتونسته براتون بره خرید یا بیاد فرودگاه، مادرشم دستش به دخترش بنده. کلا ارزش ناراحت شدن نداره.
پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
خب شماها زیادی بهشون احترام گذاشتین و بالا بردینشون اوناهم دور بشون داشته زیادی براشون کار انجام دادین تو فع دارین اوناهم انجام بدن وقتی مادر شوهرت از کیفی که براش اوردی ایراد میگیره چرا دوباره براش ساعت خریدی همون نبات و زعفرون کافیه
خدایا همیشه بیادتم