2777
2789
عنوان

چرا شوهر کردن افتخار میدونید ؟

265 بازدید | 25 پست

امروز یکی از روستان به ظاهر صمیمیم که ازدواج کرده تیرماه

چندماه که کلا جواب پیاممونو نمیداد تا دیروز لقمه هامونم باهم نصف میکردیم یع مدت منو که کلا بلاک کرده بود 

ازبلاک دراورده یه هفته هست دقروز دیدمش حلقه اشو میکرد توچشم ما میگفت همسرم دوست نداره بادوستان مجردم بگردم گفته تودیگه متاهلی 

نکه بخوام بگم این بزرگوار صبح بایکی میرفت بعد ازظهر باسه نفر برمیگشت ودوست میشد الا باماها وبقیه دوستاش اینطوری میگع که شاید تاحالا اصلا رابطه نداشتیم مثل ایشون 

خیلی ناراحت شدیم بعد ازدواج 180 درجه تغییر کرد میگه همش اسفند دود میکنم منو رامین چشم نخوریم ....... ماتو چشمیم تودوستا خانواده 

دوستان باور کنید حتما اگع بقیه مجرد باشن یاتو رابطع نباشن دلیل نمیشع ب ه شما حسادت کنن یاچشم نداشته باشن شمارو ببینن 

خداشاهده من کلی خوشحالم شدم این بزرگوار عروس شده ولی ..،،،،، 

فکر میکنید دستاورده ازدواج ومتاهل شدن بعضیا ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خودتونوپیدا کنید بعد ازدواج کنید که توهم نزنید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

فقط تو یه جمله اش حق داره اونم اینکه آره متاهلی نباید با مجردا بگرده چه زن چه مرد ولی بلاک کردنو حلقه تو چشم کردن و اسپند دود کردن دیگه شورشو درآورده 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
فعلا جوگیره چن وقت دیگه به این رفتاراش میخنده و پیشنهادم بهت اینه رابطتو باهاش خیلی کم کنی چون می ...

خدا گواه من اصلا باکسی تو رابطه نبودم بگم مثلا همسرش میگه روی این تاثیر بد میزارم ولی .... اصلا نمیدونم چه کنم 

نه قطع شد کلا

منم همه دوستام اینجوری بودن 😐😐

واقعا بیماری چیزیه تا ازدواج میکنن انگار یه افتخار بدست آوردن دیگ جوابتو نمیدن سرد برخورد میکنن اینارو قبل اینکه ازدواج کنن همون شما اول قطع رابطه کن 

خدا گواه من اصلا باکسی تو رابطه نبودم بگم مثلا همسرش میگه روی این تاثیر بد میزارم ولی .... اصلا نمید ...

کلابعضیاهمینطورن وقتی زن میگیرن خیال میکنن صاحب طرفن براش تعیین تکلیف میکنن باکی بگردن باکی نگردن وگرنه مشکل ازشمانیست

دوست منم تومجردی باهام بیرون میومد ازوقتی متاهل شده شوهرش نمیزارش