2777
2789

من همیشه ی جور نیستم، مثلا در طول روز صبح و ظهر شادم یهو غروب و شب ک میشه دلم میگیره دلم میخاد بمیرم. کاملا بی دلیل..ضمنا افسردگی هم داشتم و احساس میکنم ی سری از تاثیراتش روم مونده. چمه اخه من؟؟ مشکل روانیم چیه دردم چیه ک یهو اینطوری میشم و ناامیدم میشم از زندگی😭😭بخدا خستع شدم خیلی خیلی حس بدیه یهویی دلت میگیره ناامید میشی انگار ب ته دنیا رسیدی،همیشهه ب خاطر این احساساتم فکر خودکشی ب سرم میزنه..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جدیدا اینطوری شدم

خیلی حس بدیه یهویی انگار در و دیوارا هم ب گلون فشار میارن،،دلت میخاد بمیری،،عای خیلی بده😭

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
ببخشید ولی شاید شاید اختلال دوقطبی داشته باشید البته م‌مئن نیستم فقط حدس میزنم براتون آرزوی سلامتی ...

اره،ولی فکر میکردم مشکلم دوقطبیه،ولی وقتی راجبش تحقیق کردم دیدم دو قطبی خیلی شدید تر از این حالتاییه ک من دارم

من فقط حالم عوض میشه ولی شخصیت دوقطبی یهو از یکی بدش میاد بی دلیل. یهو نظرش نسبت ب چیزی عوض میشه.

البته شایدم دو قطبی باشم ولی از این نوعش نمیدونم

والا منم دقیقا اینجوریم

خیلی حس بدیه مگ نه؟ یهو اینجوری میشی، چ فکرایی ب سرت میزنه؟

دقیقا همینجوریم فقطم فکر خودکشی میکنم

🥲🥲 کاش یکی راهنماییمون میکرد و میتونستیم مشکلمونو حل کنیم 

اره،ولی فکر میکردم مشکلم دوقطبیه،ولی وقتی راجبش تحقیق کردم دیدم دو قطبی خیلی شدید تر از این حالتاییه ...

نه بهتره نفوس بد نزنیم اصلا

حالا که علایمتون کمه دربارش پس فکر کنم که نیستین اونطوری

بیشتر خلوت کنید با خودتون.. با خدا صحبت کنید.. کارایی که آرامش بخشه براتون انجام بدید❤️

از وقتی واکسن کرونا رو زدم من اینطوری شدم دقیقا قبلش حالم خوب بود انگار واقعا کنتربمون می کنن

من همیشه اینطوری بودم از بچگی...تو نوجوونی هم افسردگی گرفتم ولی الان بهترم..ولی جدی تصورشونو بکن، بچگی و نوجوونی ک ی دوره مهم تو زندگی ادمه برای من چجور گذشته😔 هعی. البتع نمیتونم منکر اینم باشم ک روزای خوبی هم بوده ولی از این ناراضیم ک چرا یهویی اینجوری حالم خراب میشه!

من یهو حالم دگرگون میشه حال یه کلمه حرف زدن ندارم،پرخاشگرمیشم،دلم ب شدت برای بچم میسوزه،دوس دارم داد ...

ولی من فکر میکردم فقط من اینطوریم..باید بریم تراپی جدی..حیف ک شهر من روانشناس نداره وگرنه میرفتم

شهر شما اگ داره برو البته پیش روانشناس متخصص و کاربلد ک اونهمه هزینع درمان اگ کردی ب فنا نره