2777
2789
عنوان

سردرد و سرگیجه

1951 بازدید | 12 پست

دو طرف سرم درد میکنه و گیج میره یکم 

چند وقت پیشا هم یه بار گیح میرفت نمیدونم چی شد خوب شد انگار الان داره اذیتم میکنه چی کار کنم خوب شن

تازه امروز از صبح خونه بودم روزایی ک دانشکاه ساعت های زیادی هستم هم برمیگردم معمولا سردرد دارم 

ولی این دفعه از صبح ک بیدار شدم درد میکنه و گیح میره 

بدنت درد نمیکنه؟

نه فقط ولی از صبح ک از خواب بیدار شدم با این که حوابم کامل بود ولی خسته بودم الانم خسته ام دیک نخوابیدم گفتم شب بخوابم چند روزه با این ک خوابم کامله ولی همش خستم خوابم میاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم خونی نداری  مواد مغذی و مغزیجات و عسل و.... بخور منم قبلا سرگیجه های شدیدی میگرفتم از وقتی ...

اره متاسفانه اصلا به تغذیه ام اهمیتی نمیدم 

دیروز و امروز قرص اهن خوردم کافی نبوده یعنی ؟ 

نه فقط ولی از صبح ک از خواب بیدار شدم با این که حوابم کامل بود ولی خسته بودم الانم خسته ام دیک نخواب ...

منم شنبه اینجوری شدم

وقتی بیدار شدم تمام تنم و سرم درد میکرد جوری ک انگار ی تریلی از روم رد شده بود تا سه روز اینجوری بودم و خوب شدم

شیاف دیکلوفناک عالیه اگه میخوای خوب بشی حتما یکی استفاده کن

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
کم خونی نداری  مواد مغذی و مغزیجات و عسل و.... بخور منم قبلا سرگیجه های شدیدی میگرفتم از وقتی ...

من یه ماهه سرگیجه دارم

همه چی جلو چشمم تکان میخوره و میره میاد

سرگیجه شما چجوری بود؟ مداوم؟

😘Thanks GOD 
عه جدی ؟ نگران نشدین ؟ میترسم چیز بدی باشه

من فکر کردم سرماخوردم یا ویروسه

ولی هیچ علائمی نداشتم فقط همینایی ک گفتم

اهل دکتر رفتنم نیستم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
من یه ماهه سرگیجه دارم همه چی جلو چشمم تکان میخوره و میره میاد سرگیجه شما چجوری بود؟ مداوم؟

نه مداوم نبود .یهوی میگرف دنیا رو سرم خراب میشد 

بیشتر بخاطر فقر مواد در بدنه باید بیشتر به تغذیه اهمیت بدیم من اسفناج و جعفری هم زیاد میخوردم