2821
2789
عنوان

چکار کنم😐😐😐😐😐

5 بازدید | 10 پست

یکی از فامیل هامون میاد چند روز خونمون بمونه رابطه من و مامان و بابام بد میشه یهو بعد موقعی که میره خوب میشه بعد اون هم میره همه جا پر میکنه فلانی ها باهم هر روز جنگ و دعوا دارن

این چندروز هرچی شد تحمل کن ،جلوش به هیج وجه دعوا نگیرین

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه بهونه بیارید هربار نیاد بعد دیگه فکر کنم کم‌کم رفت و آمدش کم شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
این چندروز هرچی شد تحمل کن ،جلوش به هیج وجه دعوا نگیرین

اول امضات جالب بود و قابل تامل

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه بهونه بیارید هربار نیاد بعد دیگه فکر کنم کم‌کم رفت و آمدش کم شه

خب میفهمه تا الان کلی بهونه آوردیم و نیومده ولی ما بخوایم هر دفعه بهونه بیاریم میفهمه بعد میره میگه فلانی ها منو راه نمیدن خونشون

اول امضات جالب بود و قابل تامل

❤️

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
خب میفهمه تا الان کلی بهونه آوردیم و نیومده ولی ما بخوایم هر دفعه بهونه بیاریم میفهمه بعد میره میگه ...

چقدر رو مخ😑

شاید باید بذارید بره بگه

حرف خونه رو میبره پخش میکنه همون بهتر که دیگه نیاد

❤️

البته با اون اصطلاح به هر قیمتی مخالفم

گاهی وقتا ممکنه زیادی گرون تموم بشه شاید ارزششو نداشته باشه

البته با اون اصطلاح به هر قیمتی مخالفم گاهی وقتا ممکنه زیادی گرون تموم بشه شاید ارزششو نداشته باشه

درستی میگی👍

ولی گاهی وقتام نرسیدن بهش، تبعات سنگینی داره و زیادی گرون درمیاد 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز