2777
2789
عنوان

کلاغ ها

81 بازدید | 11 پست

سلام خانما چند دقیقه پیش یک عالمه کلاغ با صدای بلند غار غار میکردن دسته کلاغای دیگه ام میرفتن سمت شون به حدی بود من از شدت بلندی صداشون ترسیدم تقریبا ۳ دقیقه صدای غارغار کردن شون میومد میخواستم بدونم کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟یکم ترسیدم

🗿🚬 نمد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظر سونامی باش 😱 نه بابا چ ترسی کلاغه دیگه سمت ماهم خیلی قار قار میکنن‌ بعضی وقتا

تاحالا برای خودم پیش نیومده بود و همچین چیزی ندیده بودم والا به شدت صداشون بلند بود

امیدوارم  من کلا میترسم از کلاغا دوران دانشجوییم بهم حمله کرده بودن🥲

اره به منم دوبار حمله کردن به خاطر بچه کلاغ 😄 یه بار نوک زدن کف سرم سوراخ شد. ولی عاشقشونم با معرفت ترین حیوونه کلاغ انقدر هوای بچه ها و خانواده شونو دارن که حتی ادما هم اینجوری نیستن 

اره به منم دوبار حمله کردن به خاطر بچه کلاغ 😄 یه بار نوک زدن کف سرم سوراخ شد. ولی عاشقشونم با معرفت ...

دقیقا بمنم به خاطر بچه اش حمله ور شد 

لونه اش خراب شده بود و بچش افتاد ماهم پیتزا می‌خوردیم من اومدم یکم پیتزا سمت جوجه اش بذارم اومد نزدیکم  حمله کنه یعنی قلبم ریخته بود 

دقیقا بمنم به خاطر بچه اش حمله ور شد  لونه اش خراب شده بود و بچش افتاد ماهم پیتزا می‌خوردیم من ...

اره خیلی رو بچه شون حساسن و این خیلی قشنگه واسه همین عاشقشونم. تا پای جونشون مراقبت میکنن از همدیگه 

اره خیلی رو بچه شون حساسن و این خیلی قشنگه واسه همین عاشقشونم. تا پای جونشون مراقبت میکنن از همدیگه& ...

بلانسبت شما کاش یه سری آدما هم یاد بگیرن

من شنیدم حتی عشق بین گرگ ها هم از عشق آدما فراتره