2777
2789
عنوان

افت تحصیلی

109 بازدید | 9 پست

من پایه یازدهمم و نمونه دولتی

همه همکلاسیام تابستون و درس خوندن من نمیدونم چی شد که از دستم در رفت و نخوندم الان توی وضعیت خیلی بد گیر افتادم

امتحانای مدرسه و نهایی هست ...هر ۴ تا تخصصی و کلاس میرم...آزمون آزمایشی هم هست و من همرو با هم دارم خراب میکنم

نمیدونم چیکار کنم اصلا هم وقت ندارم مثلا اگه کلاسام فصل ۴ هستن آزمون فصل ۲عه مدرسه یه جای دیگه منم نمیتونم همرو با هم بخونم و حتی امتحانای ساده مدرسه رو هم دارم خراب میکنم امسال از کسایی که نمره هاشون پایین تر از من بودم هم پایین ترم و همه ازم بالا زدن 😭😭😭😭😭😭😭

کدوم شهری؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه میتونی فعلا آزمون رو بیخیال شو چون وقتی که نتونی به بودجه بندی برسی میزی آزمون رو خراب میک ...

اخه مشکل اینه آزمون با مدرسه پیش میره و امتحانای مدرسه هم طوریه که در هر حال باید تستای اون مباحث و زده باشم 

مشکل شما اینه که تو این مرحله به جای متمرکز شدن روی خودتون روی اطرافیان و اینکه کجا هستن متمرکز هستید. یکم منطقی باشید. اول به خودتون و کارتون نظم بدید و اینم یادتون باشه فکر نکنید تو دانشگاه الان فرش قرمز واسه شما پهن کردن، هیچ خبری نیست، انقدر به خودتون استرس وارد نکنید چون آخر سر با این منوال که پیش میرید قطعا یه آدم افسرده و روانی میشید. یکم آروم باشید. از یه قسمت که میدونید مهمتره شروع کنید، شما نمیتونید همه اینا رو با هم پیش ببرید

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
دقیقا درسته خیلی ممنون بابت راهنمایی 

خواهش میکنم. یکم فکر کنید، تمام این آشفتگی ذهنی شما بی جهت هستش، حالا شما یکم عقب هستید این که مشکلی نیست.مهم نیست کجا قرار دارید، مهم اینه که اونجا نمونید

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.