2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو

57 بازدید | 21 پست

سلام من دخترم ۲۲ سالمه موهام پرپشت بود چندوقتی هست خیلی میریزه موهام یک سوم شده از یکی شنیدم روغن ارگان و نارگیل  و کرچک خوبه از اونا دارم استفاده میکنم حس میکنم ریزشش بیشتر شده اینم بگم موهام چربه کسی از روغن برای ریزش مو استفاده کرده که نتیجه گرفته باشه لطفا کمکم کنید موهام خیلی کم شده

با موی چرب اصلاااا نباید روغن تراپی کرد ریزش رو بدتر میکنه

اول برو دکتر آزمایشای لازم روبده 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با موی چرب اصلاااا نباید روغن تراپی کرد ریزش رو بدتر میکنه اول برو دکتر آزمایشای لازم روبده 

کم خونی دارم و استرسم خیلی زیاده قرص اهن تازه شروع کردم به خوردن راجب استرسم فعلا سعی میکنم کنترلش کنم موهامو چیکارکنم

دقیق نمیدونم وقتی شونه میکنم یه عالمه مو میریزه در صورتی که قبلا اینجوری نبود

ببین علت زیادداره.کم خونی هورمونی ارثی واکسن..دکترتاببینه میفهمه مشکلت چیه.ولی سرخود چیزی مصرف نکن.قرص فولیکوژن یا هیرتامین بخربخور تابری دکتر

من یه روغن مو ارگان گرفتم ریزشم یک پنجم شده 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
ببین علت زیادداره.کم خونی هورمونی ارثی واکسن..دکترتاببینه میفهمه مشکلت چیه.ولی سرخود چیزی مصرف نکن.ق ...

یعنی دیگه روغن استفاده نکنم؟حتی ارگان ؟میگن برای موخوره خوبه که

موهات چربه؟ریزشت کمترشده؟

اره چربه

ریزشم خیلیییی کم شده 

حموم میرم بعدش دو قطره ارگام میزنم و شونه میکشم و تمام 

روغنه رو از ی پیجی گرفتم ۲۲۰ فک کنم خدا خیرش بده ، دسته دسته موهام میریخت قبلا

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
به ساقه میزنی یا کف سر؟

ساقه فقط

کم خونی دارم و استرسم خیلی زیاده قرص اهن تازه شروع کردم به خوردن راجب استرسم فعلا سعی میکنم کنترلش ک ...

مکمل فیتو برای اکثرا جواب داده آمپول بیوتین بپانتین هم هفته ای یه دونه بزن تا ۶ هفته

آب پیاز هم خوبه اگر با بوش کنار بیای البته

در کل باید آزمون و خطا کنی تا ببینی چی برات خوبه

یه سونوی رحم و تخمدان هم برو و اینکه ببین توی خانواده عمو دایی پدربزرگ پدر اینا کم مو یا طاس دارید یا نع

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
2790
2778
2791
2779
2792