2777
2789
عنوان

مهمون

40 بازدید | 10 پست

امشب مهمون داریم مامانم هم عروساشو دعوت کرده دو سه سال پیش مارو دعوت کردن نیومدن خونمون تا الان ما دعوتشون کردیم من ب مامانم میگم اشتبا کردی دعوت کردی رفت و آمدی که منتظر دعوت کردن باشی ب چ دردی میخوره بنظرتون حق با کیه 

مشکلی با دعوت کردن ندارما ولی چن سال شد نیومدن تا دعوت کردیم 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه دوره دوره دعوت کردنه  بدون دعوت نمیشه جایی رفت

اونم هست ولی فک کن چن سال نیومدن خونه خون برادرشه  غریبه که نیس منتظر دعوت باشه اگه دور تر بود درستع

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

خب خیلیا کلا بددن دعوت جایی نمیرن

من خودم هم این مدلی هستم اهل تشریفات نیستم اما اصلا بدون دعوت هیچ جا نمیرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چجوری چندساله نیومدن خونه مامانت😑 زنداییا من هرشب اونجان ، برا شامم نباشن حتما میان ی سر بزنن

چی بگم والا منم ازین میسوزم

اونم هست ولی فک کن چن سال نیومدن خونه خون برادرشه  غریبه که نیس منتظر دعوت باشه اگه دور تر بود ...

خب مدلشون دعوتیه 

منم بدون دعوت اصلا نمیتونم برم دست خودم نیس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب مدلشون دعوتیه  منم بدون دعوت اصلا نمیتونم برم دست خودم نیس

درسته ولی من فکر میکردم برادر و خواهر دیگه این چیزارو نمیخواد 

ظاهرا کلا اینجوری شده

درسته ولی من فکر میکردم برادر و خواهر دیگه این چیزارو نمیخواد  ظاهرا کلا اینجوری شده

ببین برادراش با مامانت در تماس نیستن؟ زنگ بزنن احوالشو بپرسم 

حساب برادر جداس 

ولی خب تو توضیح گفتی همعروسهاش

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ببین برادراش با مامانت در تماس نیستن؟ زنگ بزنن احوالشو بپرسم  حساب برادر جداس  ولی خب تو ...

عموم اینا مگه اینکه خونه مادربزرگم همو ببینیم وگرنه رفت امد نداشتیم ولی با بابام در تماسن