2777
2789
عنوان

ی خانم مشکوک

40 بازدید | 25 پست

سلام خانما اگه میشه در مورد این خانم راهنماییم کنید اعصابم خورد شده

ی خانم مطلقه تو فامیلمون هست که اوضاع مناسبی نداره بعد هرجا شوهرمو میبینه تو مراسم ها و...سریع میره سمت شوهرم احوال پرسی کنه دیروز یه مراسم ختمی رفته بودیم بعد اون خانم باخانوادش اومد اونجاوبا مادرش وخواهرش اینا نشسته بودن بعد چنددقیقه من خداحافظی کردم اومدم بیرون دیدم این خانم تو حیاط بوده سریع ازکنار من رفت داخل بعدا فهمیدم دوباره رفته باشوهرم احوال پرسی کرده تو حیاط.خیلی برام عجیبه آخه ۵دقیقه نشده بود رسیده بودن چراوسط مراسم پاشده رفته تو حیاط احوالپرسی وبرگشته.میترسم چیزی بگم شوهرم حساس بشه از طرفی اعصابم خورده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووف😐🙄

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حق داری

این خانوم یا حرفی داره با شوهرت

یا هرچی هست

می خواد بهش بگه

حالا شاید نخواد مخش بزنه

ولی حرفی داره باهاش

هرجا این هست کمتر برو

حواست به شوهرت بگیر

زمونه بدیه خیلی بد

من مطلقه می شناسم طفلی اصا کادی به مردا نداره

سمتشون نگام نمی ندازه

مطلقه داریم تاا مطلقه

پس کمتر برو جایی که هست

اما به شوهرت چیزی نگو

حق داری این خانوم یا حرفی داره با شوهرت یا هرچی هست می خواد بهش بگه حالا شاید نخواد مخش بزنه ول ...

میخواستم به شوهرم بگم کجا دیدیش چرا بیرون بودو... ولی گفتم حساس میشه،از طرفی تو دلم میگم نکنه هماهنگ بودن دوتاشون بیرون بودن من بیخبر،اعصابم خیلی خورده

واییی . ی خانمی هست توی فامیلمون عیننننننن این خانم حتی بدتر..تا یچیزی میشع زرتی میچسبه‌به‌بابام..(بابام پیر نییستا۴۸سالشع)

داییم فوت شده‌بودن این خانم هم توی تشیع‌جنازه بودن.. رفتن با بابام سلام علیک و احوال‌پرسی کنن انگار داشت میرف تو‌دهن پدرم.

ب مامانم گفتم این مسئله رو‌

گف ولش کن این زنه ۲۰ساللله ابنکارا رو‌میکنه برا بابات.

😂 

مادرم ب کتفتشم نبود

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چرا ینقد دیدتون نسبت به خانمهای مطلقه بده بخدا زشته  یکم فرهنگ داشته باشید

بخدا من کسی رو قضاوت نمیکنم ولی خودش خیلی تابلوئه حدوحدود نداره اصلاحاتی دوران مجردیش با بیشتر پسرای فامیل بوده،گفتم مطلقه برای اینکه شرایطش توضیح بدم

لطفا اول درست اسم خانوم رو تلفظ کنید. هم استاتر هم بقیه. خانومی که طلاق کرفته مطلقه نیست. مجرده.. 

دوما همسر شما بی تقصیره گویا این خانوم منظوراتی داره.شما رو کار ندارم ولی اگر من بودم. با سیاست وارد میشدم و به خانومه میگفتم عزیزم احساس میکنم مشکل مالی داشته باشین که با همسرم حرف میزنید و پول قرض میخاین. اگر پول لازم دارید به خودم بگید. چون کارتای همسرم دست منه  

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
خوش بحال مادرت خیالش راحته ولی من میترسم

خیالش راحت ک نیس صد درصد ..اون سری میگف بابات‌همیشع با زنه گرم‌میگیره و حرف میزنه و یکسره توی دهن هم هستن.

فقط یکم‌زیادییی بی خیاله مادرم.ولی‌انگار ب بابام‌اعتمااد داره نمبدونم.من‌خودمم‌‌ب بابام‌گاهی مشکوک میشم.ولی میدونم اینکارو نمیکنه

نترس هیچی نمیشع.ولی تاجایی ک میتونی ایتجور مراسمارو با شوهرت نرو

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍