2777
2789
عنوان

تولد دخترم

38 بازدید | 17 پست

میخوام برا دخترم تولو بگیرم ولی تو فکرمه ک بجای مرغ و برنج غذای فست فودی درست کنم... میخوام الویه.. بندری.. فلافل هم بزارم این سه نوع کم نیست؟؟ بنظرتون زشت نیست بجای زرشک پلو با مرغ اینجور غذا فست فودی درست کنم.. خانواده خودم و همسرم هستن جاریام با خواهر شوهرام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به صرف شام یا نهار دعوت میکنی به نظرم جالبنمیشه فست فودی بیشتر برای عصرونه و دورهمی خوبه

برا شام میخوام بگم خوب شام هم دور همیه دیگه... میخوام الویه فلافل با بندری درست کنم سالاد ماکارونی هم میگم درست کنم یعنی اینا جای مرغو نمیگیره اینا ک درست کنم هزینش بیشتر از یه برنجو مرغ میشه

برا شام میخوام بگم خوب شام هم دور همیه دیگه... میخوام الویه فلافل با بندری درست کنم سالاد ماکارونی ه ...

این مدل پذیرایی که مدنظرتونه کلی زحمت میبره ولی جای غذای پلویی نمیده خصوصا واسه افراد مسن

این مدل پذیرایی که مدنظرتونه کلی زحمت میبره ولی جای غذای پلویی نمیده خصوصا واسه افراد مسن

یعنی بد میشع درست کنم ... اخه من اصلا قصد تولد گرفتن نبود به شوهرم گفتم خودمون سه تایی بریم بیرون شام بخوریم یه کیک کوچیکم بگیرم براش... ولی میگم بزار یه جشن بگیرم براش دلش شاد بشه تو ذهنش میمونه

نه شوهرت راست میگه  بچه جشن دوس داره اینکه مهمونا بیان و براش کادو بیارن

اره خودمم میگم جشن بگیرم دلش شاد بشه پارسالم نگرفتم اخه براش... ولی موندم غذا چی درست کنم.. میگن فست فودی جالب نیست پس همون زرشک پلو با مرغ درست کنم بهتره

اره خودمم میگم جشن بگیرم دلش شاد بشه پارسالم نگرفتم اخه براش... ولی موندم غذا چی درست کنم.. میگن فست ...

بنظرم یه قرمه سبزی درست کن با یه لازانیا 

یه خانمی اینجا درست کرده بود سفرش خیلی جالب شده بود 

با ترشی و سالاد و ژله و نوشیدنی