2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پسر خالت بگو خواستگار داری  از قصدی داشته باشه اقدام میکنه  وگرنه که باهاش تموم کن حالا ...

میدونم بگم میگه هرجور دوس داری خودشم میدونع خواستگار دارم‌اما انگار ن‌انگار

م دوس دارم ازدواج کنیم اما بنظرم اگ قصدش جدی بود تو این ۳ سال کاری میکرد هروخ بحثش میش میگ ی‌چن ماه ...

بهش بگو خواستگار دارم و می‌خوام ازدواج کنم 

اگه واقعا بخوادت میاد جلو اگه نه تمومش کن

م دوس دارم ازدواج کنیم اما بنظرم اگ قصدش جدی بود تو این ۳ سال کاری میکرد هروخ بحثش میش میگ ی‌چن ماه ...

پسرخاله را بی خیال به نظرم قصدش دوستیه

اگه خواستگار خوب داری بهش فکر کن 

البته اگه قصد ازدواج داری

الحمدلله رب العالمین ...
اینو چ جوری بیخیال شم واقعا دوسش دارم

دوست داشتن یه طرفه بدرد نمیخوره مردای الان دیگه عشق و عاشقی معنایی نداره براشون این نشد یکی دیگه جایگزین کردن رو خوب بلد شدن کاش زنامون هم همونقدر به درکی که مردا رسیدن برسن و خودشونو لایق بهترینا بدونن و بدون نیاز به هیچ مردی

ار واقعا دیگ باید ازدواج کنم میترسم همینم از دست بدم

هر چی صلاحت هست 

درست فکر کن مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر 

ی عمر میخوای زندگی کنی 

امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری البته با عقلت 

الحمدلله رب العالمین ...

میدونی من معمولا قبل از ازدواج حتی با پسرهای فامیل خیلی جور و صمیمی نمیشدم چون موقع ازدواج چالشهایی پیش میاد و اگر از همون اول حد و حدودها رعایت بشه آدم راحت تر میتونه به ازدواج با فامیل یا غریبه فکر کنه.

این تجربه ی شخصیم بود.

بهترین تقدیرها براتون رقم بخوره.

البته اینم بگم که آمدن خواستگار دلیل بر بله گفتن نیست و از طرفی ما معمولا به خصوص در یکی دو جلسه ی اول اصلا با پسر هم صحبت نمیشیم،مادر میاد و از پسرشون و افکار و مسائل مختلف در مورد پسر میگن و از دختر و خانواده ی دختر سوالاتی میپرسن،اگر لازم شد تلفن یا آدرس برای تحقیق کردن میگیرن،بعد که خانواده ها و دختر و پسر از لحاظ مختلف تا حد زیادی به هم نزدیک بودن،میگیم دختر و پسر هم در مورد مسائل مهم و معیارهای مهمی که دارن با هم صحبت کنن که اگر ۵۰تا۷۰درصد به هم نزدیک بودن که انشاالله ادامه ی ماجرا.