2777
2789
عنوان

مردم از دلپُری

48 بازدید | 20 پست

خدایا پنج ساله که منو داری عذاب میدی خستم کردی الان پنج ساله دارم تو یه اتاق با مادرشوهر ظالم زندگی میکنم الان دیگه با بچه نمیتونم چقد دیگه باید عذاب بکشم تا منو نجات بدی ارزومه که تولد یه سالگی پسرمو توی خونه ی خودم بگیرم خواهش میکنم تا اخر پاییز تو خونه ی خودم باشم خسته شدم دیگه نمیتونم چقد از همه کشیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوبه یه دختر هیچ وقت ازدواج نکنه

من میخوام دخترمو تا آخر پیش خودم نگه دارم....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ایشالله که به هرچی میخوای میرسی صبر داشته باش صبره که ادمارو قوی میکنه

پنج ساله چه اتفاقایی که نیفتاد خانوادش دارو ندار خودم و خونوادمو بردن از اینجا رونده از اونجا مونده شدم بی عرزگی و نداریشو تحمل نکردم بسه دیگه مگه بقیه واسه خدا چیکار کردن که من نکردم خسته شدم چرا اخه اینا سر من اومد مگه کم تو بچگی زجر کشیدم

چقدر برای یه مادر سخته واقعا

خیلییییییی....من تا مجرد بودم نمیفهمیدم استرسای مامانمو غمشو نگرانیشو عصبانیتشو....خدا بهم دختر داد تازه فهمیدم چقدر سخته با سختی بزرگش کنی نزاری آب تو دلش تکون بخوره بعد بزرگ شد دو دستی بدی به یه نرِخر 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خیلییییییی....من تا مجرد بودم نمیفهمیدم استرسای مامانمو غمشو نگرانیشو عصبانیتشو....خدا بهم دختر داد ...

خدا دخترتون حفظش کنه و عاقبت بخیر ان شاءالله

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

خیلییییییی....من تا مجرد بودم نمیفهمیدم استرسای مامانمو غمشو نگرانیشو عصبانیتشو....خدا بهم دختر داد ...

مامانم خودش اینکارو باهام کرد رفتاراش مثل یه مادر واقعی نبود یه سال ازدواجم عقب افتاد گفت تو نحسی که هنوز نرفتی

خدا دخترتون حفظش کنه و عاقبت بخیر ان شاءالله

سلامت باشید...ایشالله خوشبختی و لب خندون قسمت همه دخترا