2777
2789
عنوان

گناه

25 بازدید | 14 پست

الان یکی ی تاپیک در مورد گناه زده بودم، یادم از ی موضوع اومد

خانومایی ک ب اون دنیا اعتقاد دارن لطفا راهنماییم کنن

گناهی ک الان من ازش پشیمونم، جوری ک هر موقع میاد تو ذهنم روانم بهم میریزه، ی جورایی دارم عذاب میکشم، صب ک بیدار میشم یادم میاد باعث عذابمه

شب موقع خاب عذاب میکشم

گاهی توی خاب یهو از خاب میپرم، ی عذاب روحی وحشتناکیه

قراره تو ااون دنیا بخاطرش بازم خدا عذابم بده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خودش توبه محسوب میشه جبران کنید نه ان شاءالله خدارحمن و رحیم هستند

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

نیازی به اینهمه ازار خودت نیست‌ همین که پشیمونی و تصمیم به ترک گناه داری کافیه . نشه جوری کع شیطان گناه رو اونقدر برات بزرگ جلوه بده که از بخشش خداوند ناامید بشی و برگردی سمت گناه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

توبه کن...نشونه توبه اینه که با یادآورش ناراحت بشی...

پس ذکر استغرالله ربی و اتوب الیه زیاد بگو و همه گناهات ازجمله اونو در نظر داشته باش حتی حق الناس هات و اینکه به رحمت خدا امید داشته باش 

سنگین تر از ذکر صلوات نداریم زیاد بفرست...

توبه ای که قبول شه دیگه عذابی نداره اون دنیا به شرط قبولی ان شاءالله

توبه کن و سعی کن جبرانش کنی

ان الحسنات یذهبن السیئات

خوبیها بدیها رو از بین میبرند.‌‌

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
با این خدایی که ما میبینم اره😐⁦🚶🏻‍♀️⁩

خداالرحم الراحمینه این حرفو نزن آبجی 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

نیازی به اینهمه ازار خودت نیست‌ همین که پشیمونی و تصمیم به ترک گناه داری کافیه . نشه جوری کع شیطان گ ...

ناخودآگاه میاد تو ذهنم، ب محض تنها شدنم روانم بهم میریزه

دیشب انقد گریه کردم

گفتم خدایا بسه دیگه خسته شدم انقد دارم اذیت میشم

ناخودآگاه میاد تو ذهنم، ب محض تنها شدنم روانم بهم میریزه دیشب انقد گریه کردم گفتم خدایا بسه دیگه خ ...

:وَ هُوَ الَّذی یَقبَلُ التَّوبةَ عَن عِبادِهِ وَ یَعفُوا عَنِ السَّیئاتِ وَ یَعلَمُ ما تَفعَلُونَ[؛ [۷] « او (خدا) کسی است که توبه را از بندگانش می پذیرد و گناهان را می بخشد و آنچه را انجام می دهید، می-داند. »

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃