میشه راجب همزاد بیشتر توضیح بدین؟ من یک چیزایی شنیدم ولی اطلاعات زیادی ندارم و اینکه چطوری ف ...
من دوران مجردیم با هرکی دوس میشدم ب ۲ روز نمیکشید بهم میخورد همینطور خواستگار میومد اولین جلسه میومدن دیگ نمیومدن. اینا گذشت زد با یکی اشنا شدم زنگ زدم سرکتاب باز کرد گفت همزاد عاشق داری ینی عمرا بزاره مرد و پسر بیاد سمتت یا ازت خوششون بیاد برعکس ی کاری میکنه ب چشم مردا بد بیای و ازت خوششون نیان.اینطوری بود همش میرقصیدم الکی جلو اینه .گف دیگ اصلاجلو اینه نرقص تو حموم ادرار نکن و حتما غسل کن و نمازتو بخون .موهامم شبا شونه نمیکردم .تا ۴۰ روز تاپ و لباس باز نمیپوشیدم.ی دعایی داد بستم ب بازوم۴۰ روز بعدش دیگ خودم اثراتشو دیدم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دختر من هشت سالشه. دوسه سال پیش گفت مامان شما خواب بودین یه چیز بدشکل و سیاه پشت پنجره بوده تا نگاش کردم با سرعت رفته. یه انباری قدیمی هم تو حیاط داشتیم گفت مامان یه نفرو تو اون انباری دیدم داشته تند تند راه میرفته و لباسش طوسی بوده و موهاش قهوه ای و قرمز بوده تا رو شونه هاش.چشمم نداشته وسیاه بوده. منم بدو بدو اومدم خونه.بارهام با جزییات گفته اگه دروغ میگفت باید یه چیزهاییشو عوض میکرد یا یجور دیگه میگفتش