2777
2789
عنوان

قرص برنج ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4490 بازدید | 41 پست
نه عزیزم به خاطر خطرناکیش نه  همه جای خونم پر بود ، ارد ، زردچوبه ، گردو و...

مرده کاربره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون کارو کردم  برنجارو میگم فردا برداره ببره پس بده جدیدشو بگیره

خب عزیزم من این برنج و میدی به فروشنده اونم میفروشه به یه بنده خدای دیگه که کاملا بیخبره .اگه بلایی سر کسی بیاد مدیون میشی . برنج و پس نده فقط خوب خوب بشورش بعد بپز .

بنظرم کلا برنج نده به فروشنده میفروشه به یکی دیگه اون بنده خدا یه بلایی سرش میاد خب خودتم استفاده نکن من به جات بودم درسته ضرر میکنم ولی مینداختم دور اون برنجو چون قابل خوردن نیست 

ببین اسی درمان قطعی رفع شپش برنج اینه که میگم من چون پدرشوهرم مزرعه داره زیاد میگیریم. پر شپش بود همه کاری کردم،سیر،نمک جلو آفتاب و...

ولی افاقه نکرد یه نفر گفت برنجا رو بریز تو نایلون دسته دار و بزار فریزر ۲۴ ساعت بمونه خدا شاهده یه دونه شپشم، نموند،ولی من حدود۲ روز طول کشید چون مقدار برنجم بالا ۵۰ کیلو بود تند تند قبلیا،رو در میاوردم، جدیدا رو میزاشتم

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
من دو سه دقیقه بعدش برداشتم برنجو شستم مثل همیشه پختم  ولی ان‌شالله سالم بمونم فردا برنجو پس م ...

خیلی گناه بزرگیه اگه بری پس بدی اون فروشنده هم میفروشه به یکی دیگه بعد طرف از همه جا بی خبر شاید بدون شستشو یه بلایی سرش بیاد اینکار نکن پس خودت استفاده کن فقط خوب بشور

مرده کاربره

وای اصلا ندیدم 😂🙊🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
خیلی گناه بزرگیه اگه بری پس بدی اون فروشنده هم میفروشه به یکی دیگه بعد طرف از همه جا بی خبر شاید بدو ...

عزیزم خودمونم قرص برنجو از همون اقایی که برنجو خریدیم گرفتیم خوب پس حتما خودشونم ازش استفاده میکنن دیگه 

حالا من به همسرم میگم 

کمم نیست نزدیک چهل کیلو برنجه 

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 

خیلی اشتباه بزرگی کردم اصلا اونو گرفتم کاش همون با شپشا میموند برنج