2777
2789
عنوان

قرص برنج ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4490 بازدید | 41 پست
 الان این برنجو که برا شام پختم بعد گذاشتن قرص برنجه ، نخوریمش ینی

مامانم قدیما قرص میزاشت توی برنج ولی خیلی خوب میشست برنج و

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

یه سری موجودات ریز خونمون رو برادشته بود

و ما مجبور شدیم قرص برنج بزاریم تو چند جای خونه مون

شاید باورتون نشه ولی قرصه برنج بعد ۱۰،۱۵ روز باد کرده بود شده بود

(..............)خیلی ترسیدم دیدمش😳

توام از تو برنج بردار

بزار تو نایلون و درش رو گره بزن بنداز آشغالی 

خیلییی خطرناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری موجودات ریز خونمون رو برادشته بود و ما مجبور شدیم قرص برنج بزاریم تو چند جای خونه مون شاید ...

همون کارو کردم 

برنجارو میگم فردا برداره ببره پس بده جدیدشو بگیره

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
شپشک برنج اصلا برای انسان خطرناک نیست من از یه جانور شناس پرسیدم

نه عزیزم به خاطر خطرناکیش نه 

همه جای خونم پر بود ، ارد ، زردچوبه ، گردو و...

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
برای شپش برنج کل خونمو پر کرده بودن  

سیر بزار لابه لای برنجت بعدم بزار یکجای سرد مثل تراس 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
مامانم قدیما قرص میزاشت توی برنج ولی خیلی خوب میشست برنج و

من دو سه دقیقه بعدش برداشتم برنجو شستم مثل همیشه پختم 

ولی ان‌شالله سالم بمونم فردا برنجو پس میدم 

سیر بزار لابه لای برنجت بعدم بزار یکجای سرد مثل تراس 

اره همون تو تراس گذاشتم خیلی وقته چون خونم پر شده بود

اصلا استفاده نکن 

تازه من شنیدم یه دونه داخل قوطی کبریت می ذارن بعد داخل دستمال باز هم میگن خطرناکه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

نزار من خودم زمین دارم بت میگم نزار همین امسال سه تا جوون دست گل فوت کردن پودر شده بود گردش رفته بود تو برنج نفهمیدن برنج پختن خوردن کف کردن مردن..

نکن به هیچ وجه..

سیر بزار تو برنجت.یا نمک. درشم کیپ کن هوا نداشته باشه..جا تاریک نزار جا رطوبت دار یا خیلی گرم نزار

🥰🤱🏻

دوستان ممنون که راهنمایی کردید واقعا یه لحظه در سطلو باز کردم بوش خفم کرد فوری سرمو کشیدم و دماغم رو گرفتم قرصو برداشتم از توش این برنجو پس میدم فردا ، از اول توش شپش داشت سیر و نمک ریختم فرقی نکرد 

عطاری هم گفت باید پهنش کنی شپشای زنده برن بعدش توش سیر یا میخک بریزی 

به خوده برنج فروشه که گفتیم اون خودش برامون اورد ، تقریبا یه ده روزی میشه خونه بود ولی برنمیداشتم که بزارم تو برنج الان گذاشتم که اونم یه ساعت بعدش از توش برداشتم

نزار من خودم زمین دارم بت میگم نزار همین امسال سه تا جوون دست گل فوت کردن پودر شده بود گردش رفته بود ...

😔😔😓😓 برشون داشتم عزیزم نمیدونم پودر شده بود یا نه ولی بوش خفم کرد یه لحظه 

حالا من با اینک تو تراس بودمو هوای ازاد بود 

مگه چقدر برنج انبار دارید که نیاز به قرص برنج باشه

بابا جان ارزشش را نداره

خدایی نکرده بچه ت ناغافل بره سراغ سطل برنج چی کار می کنی

من اگر الان جات بودم بدون لحظه ای تردید مینداختم تو چاه دستشویی

شوخی بردار نیست

خیلی کشنده س

الحمدالله رب العالمین🤲