2777
2789
عنوان

عاشقی

8 بازدید | 11 پست

هدف ازاینکه آدم یکی دوست داره چیه یکی براش دلش تنگ شه یکی که نگرانش بشه احوالشو بپرسه  بچه ها من خیلی دوست داشتم یه نفر رو اینجوری دوسم داشت ولی نشد پسره که دوست داشتم انقد بیشعور بود نفهمید  روزهای آخر رفتنم اومد دورم که من رفتم واقعا دیگه هیچی دلم نمیخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ادم نیاز ب توجه داره ذاتشه خوشش میاد

اره ولی کو  یه جایی میرفتم کار حسابداری انجام میدادم من استخدام اون شرکت نبودم ولی مجرداش که چندتایی بیشتر نبودن بهم توجه میکردن هرچند هیچ کدومشون نیومدن جلو از یکیشون خوشم اومد  با اینکه واقعا از لحاظ مدرک رده شغلی هیچ جوره بهدمن نمی خورد ولی یهدجوری برخورد کرد انگار تمام مدارک و حرفه من رو اون داره دلم شکست  منم بی محلش کردم دوماه که اونجا بودم ولی بعد دوماه دیدم خودش متوجه من شده بود چ فایده من  سرهفنه اونجا رو ترک کردم گفتم حالا هی بگرد دنبال من ببینم تو بین دوست دختر هایی که تا حالا داشتی کدومشون به پای مدرک و شغل و حرفه من می رسه حالا هی بگرد 

اره ولی کو  یه جایی میرفتم کار حسابداری انجام میدادم من استخدام اون شرکت نبودم ولی مجرداش که چن ...

بالاخره باید یکی بیاد ک با ارزشهای خودت یکی باشه 

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
بالاخره باید یکی بیاد ک با ارزشهای خودت یکی باشه 

ارزشهای خودم دیگه از خیلی چیزها اومدم پایین یه زمانی مدرک تحصیلی برام ارزش داشت البته نا موقعی که دانشجو بودم هنوز وارد بازار کار نشده بودم وقتی وارد بازار کار شدم به دنیای از ادم های با اصطلاح تحصیل کرده  روبرو شدم از لحاظ ادب و اینها خیلی پایین بودن خوشم نیومد 

دل به این پسره بستم که مدرکش دیپلم بود  بعد چند سال که تو انبار بود اورده بودنش کار مالی انجام میاد همش یه سال بود برام اهمیت نداشت که تحصیلات دانشگاهی نداره آخه تیپ و قیافه باکلاس و امروزی داشت با حرف زدن بسیار خوب گفتم یعنی خودش تحصیل کردگی ولی خیلی خودش رو گرفت بدم اومد

ارزشهای خودم دیگه از خیلی چیزها اومدم پایین یه زمانی مدرک تحصیلی برام ارزش داشت البته نا موقعی که دا ...

عزیزم ایشالا بایکی ک دوس داری اشنا میشی

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
عزیزم ایشالا بایکی ک دوس داری اشنا میشی

من اینو دوست داشتم ولی خودش رو گرفت برام همه بهم گفتن چرا دل بهش بستی با اینکه از تو پایین تره خودش رو میگیره گفتم پایین تر به مدرک میگید فقط این آقا فقط مدرک نداره بعد اینکه مثلا من تو حرفه شده ام  چ فایده وقتی انقد تنها م قلب هیچ کس برام نمیتپه