2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

412 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها 

من چند روزی بود تخمدانهام تیر میکشید و 17روز عقب انداختم و بعد پرییود شدم فکر کردم کیست دارم رفتم سونو دادم دکتر گفت که کیست نداری ولی تخمدانهات خیلی کوچیک شدن و انگار میخوای یائسه بشی. دنیا رو سرم خراب شده من هنوز34سال دارم نمیدونم باید چکار کنم😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو متخصص زنان یه ارمایش ذخیره تخمدان بده  انتی مولرین هورمون amh fh fsh

رفتم دکتر. تازه دو روزه که فهمیدم و انگار این اتفاق دو ماهه برام افتاده چون تابستونم سونو دادم تخمدانهام مشکلی نداشتن

رفتم دکتر. تازه دو روزه که فهمیدم و انگار این اتفاق دو ماهه برام افتاده چون تابستونم سونو دادم تخمدا ...

من فکر میکنم سونو چرت گفته

با ۱۷روز عقب انداختن که نمیشه تشخیص داد

بعید میدونم اینطور باشه

بعد یه دفعه اتفاق نمیوفته

بچع دارید؟

من فکر میکنم سونو چرت گفته با ۱۷روز عقب انداختن که نمیشه تشخیص داد بعید میدونم اینطور باشه بعد یه ...

اره یه دختر هفت ساله دارم، همه ی امیدم به اینو سونو اشتباه شده باشه.ولی این درد تخمدانم برا چیه؟ من تنبلی تخمدانم دارم 

سریع برو یه دکتر دیگه به حرف یه سونو‌که نمیشه اعتماد کرد

سونو رو بردم برا متخصص زنان،گفت که اندازه تخمدانهات خیلی کوچیک شدن. گفت باید با دارو کنترلش کنیم تا بتونی باردار بشی. الان لتروزول داده و سه تا آمپول هورمونی بزنم بعد 12پری برم سونو بدم برا سایز فولیکولم

سونو رو بردم برا متخصص زنان،گفت که اندازه تخمدانهات خیلی کوچیک شدن. گفت باید با دارو کنترلش کنیم تا ...

انشالله که نتیجه میگیری عزیزم منم سه تا سقط داشتم از آخری یکسال میگذره باردار نشدم پری بهم ریخته بعد ۴روز تاخیر پ شدم الانم از درد پیچیدم بخودم،از ده روز پیش تاالان درد دارم

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
ایشالله زود مادر میشی ولی با دارو کنترل کن دیرتر بشی

مرسی عزیزم

اره چون عوارض یائسگی زودرس رو میدونم خیلی نگرانم

ما اصلا تو فامیل اینجور چیزی نداشتیم وراثتشو ندارم نمیدونم از کجا اومد

اره یه دختر هفت ساله دارم، همه ی امیدم به اینو سونو اشتباه شده باشه.ولی این درد تخمدانم برا چیه؟ من ...

اصلا به حرف یه دونه دکتر اکتفا نکن با ۱۷روز عقب انداختن که فرت یایسه نمیشی هزارتا ازمایش و سونو داره تا بفهمن 

اقلا سه چهارتا دکتر برو 

انشالله که نتیجه میگیری عزیزم منم سه تا سقط داشتم از آخری یکسال میگذره باردار نشدم پری بهم ریخته بعد ...

مرسی عزیزم

انشالا شماهم هرچه زودتر مادر بشی گلم حتما تحت نظر متخصص باش و چیزی رو تعویق ننداز. الان من از کجا میدونستم قراره یائسگی زودرس بیاد سراغم