2777
2789
عنوان

😭بگین چیکار کنم

9 بازدید | 12 پست

سلام خانما من ۶ ماهه نامزد کردم

(هنوز عقد نکردیم تا درسم تموم شه‌ سه سال دیگه) بعد ایشون از اقوام مادرم هستند پسر خالشونه مامانم به شدددددت تحویلش میگیره منم میگم معمولی باش ولی مامانم میگه همه با دامادشون‌ اینجوری آن 

مثلاً ما هنوز به هم محرم نیستیم ولی هر جا مهمونی دعوت میشیم میگه به اونم بگو بیاد گاهی اوقاتم خودش زنگ میزنه بیا بریم عروسی فلانی

ولی من راحت نیستم دوست دارم خانوادگی باشیم تا بعدا که عقد بستم رابطمون پر رنگ تر سه

به نظرتون کار مامانم درسته یا من؟

در ضمن نامزدم خودش هر چی من بگم قبول داره و با رفتارا و درس و اینامم مشکلی نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت ازش خوشت میاد؟ یا بخاطر اینکه مورد پسند مامانته راضی به ازدواج شدی؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
خوشم میاد و با معیارام یکی بود ولی مامانم خیلی دخالت دارت

مامان منم اینجوری بود حتی تو دعواهامون فقط طرف شوهرم بود این باعث شد من خیلی حساس بشم

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

چی بگی من نمیدونم 

من خودم موندم که چیکار کنم سر این موضوع خیلی با مامانم بحث و دعوا کردم ولی آخرش نتیجه ی خوبی نداد

خیلی سخته

آره خیلی.

به نظرم مامانا باید طبق نظر دخترشون باشن نه اینکه دنبال خواسته های خودشون