2789
عنوان

کاشت ناخن

96 بازدید | 17 پست

به نظرتون تو بارداری کسی که کاشت داره میشه ترمیم کرد یا باید ریمو کرد ؟ کسی بوده دوران بارداری کاشت داشته؟

از دوستانی که میخوان بگن کاشت مشکل داره از لحاظ شرعی خودم اطلاع دارم ممنون میشم نظر ندن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره گلم ضرر داره واست 

برای من نیست البته دوستم پرسیده از دکترش گفته مشکلی نیست من بهش میگم ضرر داره هر چی باشه مواد شیمیایی هست ممکنه جذب بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه هیچ ایرادی نداره ترمیم میشه بکنی 

مواد کاشت مشکل نداره جذب نمیشه از طریق ناخن؟

من اوایل بارداریم داشتم ولی دیگه ترمیم نرفتم بلند شد چیدمش چون نمیخواستم تو دستگاه بزارم 

منم میگم به دوستم من اگر روزی بخوام تصمیم بگیرم اقدام کنم هم ریمو میکنم اون میگه دکتر گفته مشکلی نداره

نه عزیزم چ جذبی اخه  ضرر نداره

اون پودر میزنه بلاخره شیمیایی هست دیگه 😅

نه عزیزم حتی پزشک هم میگه مشکل نداره  مواد هم به داخل بدن نفوذ ندارن

دوستم از دکترش پرسیده اونم گفته مشکلی نیست من زیادی حساسم باردار بودم خودم ضدآفتاب فیزیکال میزدم😅

دوستم از دکترش پرسیده اونم گفته مشکلی نیست من زیادی حساسم باردار بودم خودم ضدآفتاب فیزیکال میزدم😅

دیگه عزیزم وقتی پزشک گفته یعنی مشکل نیست 

حساسیت زیاد فقط خود آدم رو اذیت میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دیگه عزیزم وقتی پزشک گفته یعنی مشکل نیست  حساسیت زیاد فقط خود آدم رو اذیت میکنه

شما خودتون انجام دادین یا ناخن کار هستین؟