2777
2789
عنوان

بلاگری پیج

295 بازدید | 15 پست

سلام من میخام بلاگری رو شروع کنم اما خوب نمیدونم موضوع پیجم چی باشه اینا میخام ببنم تمایل شما به چه پستای هست  خودم یه چند پتانسیلیم که علاقه دارم از هرموضوع و هرمحتوای تو پیجم گیر بیاد به نظرتون این جوری خوبه و اینکه میشه راهنمایم کنید اگر چیزی از اینستا و الگریتم میدنید  و اسم بیو چطوری بنویسم که بهتر باشه واقعن ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه متن میخواستی میتونم کمکت کنم❤️

جدن خیلی خیلی ممنون چه نوع متنی 

میتونید توی ایدی و بیو گرافی بهم کمک کنید دوست دارم توی صفحم نوشته باشم چند پتانسلیم  یا یه توضیح باشه که متوجه بشن میتونید کمکم کنید

ببین عزیزم میتونی لایف استایل باشی یا بلاگر روزمرگی یا آموزشی یا... هرکدوم خواستی تو بیو هم بنویس& ...

میخام درباره همشون فعالیت کنم چون ادمیم  که در یه حوزه باشم خستم میشه و علاقم بعد یه مدت میپره میخام درباره همچی بزارم  محتوای پیجم مربوط به همچی باشه  به نظرتون خوبه ؟

چون چند پتانسلیم به همچی علاقه دارم و میتونم انجام بدم  انتخاب خیلی خیلی برام سخته نمیتونم

بلاگرا برا جذب فالوور همش از اتاق خوابشونو مسایل جنسی پست میسازن با یه عالمه آرایشو لباسای لختی

متاسفانه بله خیلی رواج افتاده اما من  خانوادم حقیقتن سخت گیرن و خودمم چون  از بچگی  با حجاب بودم سخته برام بدون حجاب فعالیت کنم   میخام با حجاب فعالیت کنم و از این راها فالور جذب نکنم بیشتر برای علاقم به جلوی دربین بودن و نشون دادن استعدادمو کمک به بقیه هست  میخام پیج بزنم نه جذب فالور و اینا البته اینم مهمه  برای پیج

میخام درباره همشون فعالیت کنم چون ادمیم  که در یه حوزه باشم خستم میشه و علاقم بعد یه مدت میپره ...

اره میتونی 

خوبه اینجوری زودتر رشد می‌کنه پیجت 

بعد از اینکه پیج زدی الگوریتم و نکات اینستا رو مطالعه کن فیلم های آموزشی و ببین امیدوارم پیشرفت کنی سخته ولی آخرش میتونی اینو یادت باشه تحمل کنی 

اره میتونی  خوبه اینجوری زودتر رشد می‌کنه پیجت  بعد از اینکه پیج زدی الگوریتم و نکات این ...

ارع خیلی بهتره مثلا خود من همیشه دنبال پیجی بودم که درباره همچی فعالیت داشته باشه و بتونم چیزای مختلفی رو ببینم نه تکراری  و میخام خودم این کارو انجام بدم 

مرسیی🥲✨♥️

به نظرتون چه توضحی  توی بیو گرافی بنویسم درباره خودم دوست دارم درباره چند پتانسلی باشه

(چند پتانسلیا کساین که به همچی علاقه دارن  و پتانسیل انجام دادنشو دارن ) دوست دارم یه توضیح دربارش توی صفحم باشه  به نظرتون چی بنویسم چطوری 

❤️ خواهش میکنم❤️ آیدی تو بهم میدی

هنوز پیجم ندارم😅😂💔 نمیدونم چی بزارم ایدیمو به نظرتون اسمم خالی رو بزارم یا مثلا یه مخففی یه چیزی کنار اسمم بزارم 

هنوز پیجم ندارم😅😂💔 نمیدونم چی بزارم ایدیمو به نظرتون اسمم خالی رو بزارم یا مثلا یه مخففی یه چیزی ...

نمیدونم 

ببین بلاگرای معروف چه کردن

اول همونجوری پیش برو

زدی بهم خبر بده❤️

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔