2789
عنوان

بیاین یه لحظه

21 بازدید | 6 پست

سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. تیکه تیکه حقوق می ده. مهرمو هنوز نداده. آبانم که هیچی. مقداری از شهریورم مونده. حالا کاری واسم جور شده که حقوقش خیلی بهتره و بیمه داره. می خوام برم از شنبه. از یه هفته پیشم گفتم که نمیام. ولی قبول نکرد. گفت نیرو ندارم. چون فقط من توی اون دفتر هستم. چهار تا دفتر داره تو هر کدوم یه نفر هست. الکی گفتم مامانم مریضه و باید مراقبش باشم. بازم گفت اقلا چند ساعت بیا. ما من واقعا نمی خوام برم دیگه. چی کار کنم. می دونم که اگه بخوام دیگه نرم هی زنگ می زنه که بیا. چی کار کنم. از یه طرفم دلم سوخت واسش که گفت نیرو ندارم و...... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نرو دلت به حال خودت بسوزه به فکر خودت باش اون باید عوض اینکه بیمه ندادهو حقت خورده بده 

می دونم حالا هی زنگم می زنه. هی میگه بیا. نمی دونم چی کار کنم. همش تو فکر حرفاشم که می گفت دارم ورشکست میشم. 

[QUOTE=316909173]می دونم حالا هی زنگم می زنه. هی میگه بیا. نمی دونم چی کار کنم. همش تو فکر حرفاشم که می گفت دارم ورشک ...[/QUOTEحقشه باید ورشکست بشه خودتو نجات بده شوهرم کارش ینجوری بود اخرش درامد الان کارش خیلی بهتره