آنیتانفسمه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 3346 عنوان با کت پشمی چه شلواری بپوشم؟ 65 بازدید | 4 پست بیشتر تیپ اسپرت میپسندم امروز یه کت مشکی پشمی زربافت دیدم ، خوشم اومد خریدمشفردا قراره بریم مسافرت دوست دارم بپوشمش ولی حس میکنم شلوار مناسبشو ندارم☹️ شلوار مام میشه زیرش پوشید؟😩🙈کفش چی بپوشم؟ 1402/08/18 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیتانفسمه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 3346 بنطرم با شلوار جذب یا چرم خیلی شیک شه جذب لی؟چه رنگی؟یه دونه مام تازه خریدم از بقیه شلوارام نو تره اونو نمیشه بپوشم؟راستی کفش چی بپوشم؟ اسپرت نمیشه؟
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15644 جذب لی؟ چه رنگی؟ یه دونه مام تازه خریدم از بقیه شلوارام نو تره اونو نمیشه بپوشم؟ راستی کفش ... من نظرم رو جذب زغالی خیلی شیکه کفش هم فکر کنم نیم بوت خیلی بهش بیاد سرد تر ک شد چکمه من نسبت ب کت شما گفتم
آنیتانفسمه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 3346 من نظرم رو جذب زغالی خیلی شیکه کفش هم فکر کنم نیم بوت خیلی بهش بیاد سرد تر ک شد ... نیم بوت دارم ولی بدلیل اینکه بار زیادی نداشته باشیم یه جفت کفش میتونم ببرم اونم دیگه مجبورا اسپرت میبرم☹️چون اگه شهرهای مختلف هوا گرم بشه نیم بوت زشته😩ولی ترکیب خیلی قشنگی گفتی😩👍🏻