2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

21 بازدید | 8 پست

سلام دوستان....من شنبه می‌خوام برم پاپ اسمیر بدم یه هفته مونده تا پریود بشم... دیروز تا امروز ظهر لکه بینی داشتم و قطع شد

سوالم اینه که چون لکه بینی داشتم میتونم تست پاپ اسمیر بدم یا نه خواهشاً اگر کسی اطلاعی داره بگه...ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام برم دردش چقدره 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

اینو‌ نمیدونم‌ولی بمن گفته بودن روز ۱۴ پریودت میتونی بیای پاپ اسمیر

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
منم میخام برم دردش چقدره 

برا من لامصب اسپکولوم رو فقط با محلول شستشو تمیز کرد بدون هیچ پیش زمینه ای وارد کرد اون درد داشت

دردش‌قابل تحمله ب شرطی ک روان کننده میزد

من اونروز درد داشتم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
اینو‌ نمیدونم‌ولی بمن گفته بودن روز ۱۴ پریودت میتونی بیای پاپ اسمیر

به منم دکتر گفت یه هفته بعد از پریود بیا که پاک باشی ولی دیروز و امروز لکه بینی دارم نمی‌دونم برم یا نه

به منم دکتر گفت یه هفته بعد از پریود بیا که پاک باشی ولی دیروز و امروز لکه بینی دارم نمی‌دونم برم یا ...

فکر میکنم باید حتماً پاک باشی، بازم اگر رفتی شرایطت رو قبل از اینکه آزمایش بدی بگو

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40