2777
2789
عنوان

تولدمه بخودم رسیدم حالا چیکار کنمممم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 26 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستامم امشب می‌خوان سورپرایزم کنن فک میکنن نمیدونم چلی ضایعن خیلی😭🤣

دقیقا اینا هم😂😂

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

دقیقا اینا هم😂😂

یه جوری رفتار کن که نمیدونی 🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
لازم نیست انقدر به خودت استرس بدی ۱۰۰ تا راه واسه موفقیت وجود داره کا یکیش کنکوره زیاد خودتو اذیت نک ...

درسته عزیزم ممنونم❤️

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

هیچوقت آرایش نمیکنم ولی خب چون میخوام عکس بگیرم آرایش کردم

بگو خیلی خوشکل شدم آرایشم تا صبح نگه میدارم هی الکی برو جلو اینه قربون صدقه خودت برو

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
عیب نداره با آرایش برو و مثلا غافلگیر شو بعد بگو چون روز تولدم بود آرایش کردم ولی نمی دونستم برام جش ...

دقیقا همین رو میگم😂😂

بگو خیلی خوشکل شدم آرایشم تا صبح نگه میدارم هی الکی برو جلو اینه قربون صدقه خودت برو

وای آره فکر خوبیه😍😂