2777
2789
ناراحت نباش خدا همچیو درست میکنه ب وقتش

انشلاااااااا 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الی من همه کارایی میکردم انجام میدم فقط فراموشم شد بهت بگم دعای معراج رو روز ولادت حضرن فاطمه برداشت ...

افررررین عزیزم عالیییییه😍😍😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راستی چقدر صلواتات مونده؟! قراربود نماز رو بخونی ۱۴شب...خوندی؟!

نه دیگه پریودم تموم نشده

فک کنم از امشب بخونم.امشب بخونم ۳۰ دی تموم میشه انشالله

از صلواتامم ۳۵۰۰ تا مونده.انشالله اونام امروز فردا تموم شه عالیه

خدا بخواد از ۲۰ ام میخوام ختم جدید شروع کنم انشالله❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
نه دیگه پریودم تموم نشده فک کنم از امشب بخونم.امشب بخونم ۳۰ دی تموم میشه انشالله از صلواتامم ۳۵۰۰ ...

حواست ب قمردرعقرب هست که؟؟؟

ان شاالله ک برات مشکل گشایی میکنه حضرت فاطمه....

چ خووووووووب تمومی ها همین رورا

حواست ب قمردرعقرب هست که؟؟؟ ان شاالله ک برات مشکل گشایی میکنه حضرت فاطمه.... چ خووووووووب تمومی ها ...

منم امروز یا فردا ختم دومم تموم میشه.خب بلافاصله باید برش داریم سومی رو..خو میوفته قمر در عقرب ک ...من خو بقیه رو هم تو این دوروز شرو کردم ☹️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میدونی من انشالله تا ۱۷ ام فک کنم تموم شه صلواتام نگاه کردم تقویمو ۱۵ تا ۱۷ ام قمر در عقربه میخوام ...

استغفار امیرالمونین همون هفتاد بند؟ یعنی شبی یبار میخونی؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
چی میشه خواب حاجت روایی ببینیم یا نشونه؟ وای من دلم میخواد خب

من خواب دیدم بابام بهم گفتن برای حل مشکلت نماز میخونم روزه میگیرم 

دعا کن تعبیرش حاجت روایی باشه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
چی میشه خواب حاجت روایی ببینیم یا نشونه؟ وای من دلم میخواد خب

ان شاالله میبینی 

دیشب رفتم حرم دعاتون کردم

ی حرز باطل السحر و دفع جن هست که حاج باقر ساعدی تو کانال تلگرامشون گذاشتن 

این حرز برای آقای نخودکی هست 

چاپش کنید بندازید گردن ان شاالله موثر هست 

گفتن خیلی مجربه 

من خواب دیدم بابام بهم گفتن برای حل مشکلت نماز میخونم روزه میگیرم  دعا کن تعبیرش حاجت روایی با ...

پس حله دیگ انشلا .تو فک نباش 

ان شاالله میبینی  دیشب رفتم حرم دعاتون کردم

واقعا😍 مرسی عزیزم