2777
2789
خیلییییییی خیلییییی کارخوبی میکنی میدونی المیرا من از وقتی کارایی ایمان اکبرآبادی گفته انجام میدم چ ...

فاطمه اگه چندروز نبودم نگران نشی دیگه

چله ندارم که خبرشو بدم

درحال صلوات فرستادنم کلا

حالا انشالله ببینیم چی میشه❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

نماز شب یه جوریه چند شبی که مریض بودم حال نداشتم بخونم از خدا خجالت می کشیدم، انگار که نماز واجبم قضا شده باشه، من الان یک سال و چند ماهه که میخونم، استارتش از توی حرم امام رضا بود، ولی خیلی بهم چسبید دیگه ولش نکردم، درسته که قبل اذان صبح ثوابش بیشتره ولی به نظرم مهمتر اینه که بخونیش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوماه دیگ عروسی داداش دخترس..ینی رفیق فاب عشقم....منم ک حتما هستم اونجا چون فامیل نزدیک..وای دارم می ...

ب دلت بد راه نده خوشگلم ببین اصلا چی قراره بشه...تا دوماه دیگه شاید بهم زدن عشقت عروسیشونم نرفت

خداروچ دیدی

فاطمه اگه چندروز نبودم نگران نشی دیگه چله ندارم که خبرشو بدم درحال صلوات فرستادنم کلا حالا انشالل ...

باشه عزیزم

ولی قول بده از ی حد مشخصی کمتر نفرستی...

زودم عقب موندهارو تموم کن باشع

توام میری؟؟

ن بابا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ب دلت بد راه نده خوشگلم ببین اصلا چی قراره بشه...تا دوماه دیگه شاید بهم زدن عشقت عروسیشونم نرفت خدا ...

😔😔

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نماز شب یه جوریه چند شبی که مریض بودم حال نداشتم بخونم از خدا خجالت می کشیدم، انگار که نماز واجبم قض ...

خوش ب سعادت عزیزم الهی ک همیشه توفیق داشته باشی بخونی و حاجت روابشی‌‌...

اره اصل خوندنه حتی قضا هم خدا قبول میکنه چون خیلی میگن اثر دارع...

بعد نیمه شب هرموقع بخونی عاللیه....

ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته مارپهم دعاکن ❤️❤️