2777
2789
توک‌حاجت روا بشی انگاری ما حاجت گرفتیم قشنگم❤️

قربونت....

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عشقم هرموقع میتونی بگو‌منتظرم😉❤️

اومدم😁😍

ببین من همونطور ک بهت گفتم ختم هامو تموم کردم خداروشکر

فقط صلوات مونده که تا الان ۹۲ هزار و ۵۰۰ تاشو فرستادم

و اینکه انشالله از پس فردا شاید دوباره کارام زیاد بشه و مجبور بشم ک کمتر صلوات بفرستم، برا همون شاید یه ماه اینا طول بکشه تمومش کنم

چون سعی میکنم در کنار ختم هام، برای پیشرفت شخصیم تلاش کنم یکم شاید ختم های کمتری بردارم. خیلی دوست دارم استغفار امام صادق(ع)و استغفار امیرالمومنین(ع)رو بردارم اما دونه دونه و بعد تموم شدن این ختم صلوات

و اینکه خیلی دوست دارم دعای عهد و سوره یاسین و زیارت عاشورا رو کلا تو روتین روزانم بذارم اما تاحالا نتونستم.انشالله اگه بشه از فردا اینکارو کنم عالی میشه.حداقل سوره یاسین و زیارت عاشورا رو بذارم و صلوات هامو ادامه بدم ببینم چی پیش مییاد. ب امیدخدا😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اومدم😁😍 ببین من همونطور ک بهت گفتم ختم هامو تموم کردم خداروشکر فقط صلوات مونده که تا الان ۹۲ هزا ...

خیلییییییی خیلییییی کارخوبی میکنی

میدونی المیرا من از وقتی کارایی ایمان اکبرآبادی گفته انجام میدم چون مجبورم بعد نماز صبح دعابخونم بیدارمیمونم ب خیلی کارام میرسم بااینکه کاری نمیکنم اما درراستا کارایی قرارمیگیرم ک ب پیشرفتم کمک میکنه و چون دعاهامو صبح میخونم اصلا معجزه وار صلوات میگم..حتما اینکار انجام بده مهم نیست چقدر ختم داری واقا اگ برامون مقدر نکنه خدانمیتونیم بفرستیم

خیلییییییی خیلییییی کارخوبی میکنی میدونی المیرا من از وقتی کارایی ایمان اکبرآبادی گفته انجام میدم چ ...

ارههههه مرسی عزیزم😚😙

کلا میدونی صبح زود بیدار شدن عالیه.روزتو دوبرابر میکنه.مخصوصا اگه با تلاوت قرآن و دعا شروع شه😍

حالا میدونی خیلیا نماز شب هم میخونن ک دیگه میگن عالی ترینه

بچه ها کلا اگه تونستید نماز شب بخونید.خیلی خیلی از خوبیاش میگن.خیلییییی.واقعا آدم باید توفیق داشته باشه برا خوندنش من مطمعنم همه شما دارید😘😗از تاثیرات فوق للعادش خیلیییی میگن

ارههههه مرسی عزیزم😚😙 کلا میدونی صبح زود بیدار شدن عالیه.روزتو دوبرابر میکنه.مخصوصا اگه با تلاوت ق ...

اره نمازشب منم شنیدم خیلی عالیه خیلی زیاد اما سعادتش نداشتم...میگم قبل نمازصبح میخونم پانمیشم...

ولی اگ بخای بخونی مطمن باش خدا بیدارت میکنه اصلا غصه نخور

اره نمازشب منم شنیدم خیلی عالیه خیلی زیاد اما سعادتش نداشتم...میگم قبل نمازصبح میخونم پانمیشم... ول ...

ارهههه همون بیدار شدنه سخته

انشالله هممون سعادت خوندنشو پیدا کنیم ب لطف نگاه صاحب الزمان(عج)❤

ممنونم عزيزم كه بيادمون بودي .ان شاالله حاجت روا بشي گلم    

قربونت گلم...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم