2777
2789
مرسی عزیزم بابت پیشنهادت اتفاقا میدونی من از اول ک نازنین  ختم رو تاپیک زد بودم با نازنین چند ...

درکت میکنم منم ختم سومم کلا انگاری استپ زده براساس دوتاختم قبلی ک تموم کردم گفتم ابان حتما ختم سومی تمومه فقط ختم چهارم دارم پس پنجمم برمیدارم چون روزانه ببشتراز۱۰۰۰تامیفرستم اما الان اذر ماهه و۸۱۰۰۰تافرستادم و جلونمیره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من اتفاقا همه جا میفرستم حتی شده ۵ تا میفرستم ک جلو بیفتم قبل شروع امتحان، تو باشگاه قبل شروع ...

کامل حرفاتو درک میکنم دقیقا همینجوریم حس میکنم واقا چون خدا میدونه ختم سومم تموم شه حاجت نگرفته باشیم ناامیدمیشیم ی کاری میکنه تموم نشه...

یعنی یا خودمو دلداری میدم یا واقعا اینشکلیه

چه خوووووب😍😍😍خداروشکرررررر😍😍😍😍 فاطمه من ندیدم جریان سوره یاسین و دعای یستشیر رو ک گفتی. میتو ...

اره قشنگم چراکه نه...

گفتم که من احتمال خیلی بالا سنگینی دارم برام ثابت شدس و اینا بعد ایمان اکبرآبادی ک گفتم یه راهکاربهم داد گذاشتم تایپیک البته گفتن هرمشکلی راهکارخودشو داره من گذاشتم اما خب حرف ایشونم گفتم بعد براکسی مشکلی پیش نیاد تو دستورالعملی ک بهم داده بود برات تلگرام میفرستم باز یکیش این بود بعد از نماز صبح سوره یس و دعا یستشیر بخونم بعد خابم این بود ک ب برکت این کار حاجتمو میگیرم

چن روز ناامید بودی...پ الان امیدوار باش

چندروز واقعا نابود بودم دیگه تصمیم گرفتم فراموشش کنم واقعا.

الانم یهویی ناامیدمیشم میگم شاید بفکرش بودم این اتفاقا افتاده بازم میگم ن شاید خدا خاسته دل نکنم

من از ختم صلوات عجائب دیدم واقعا اکسیر هست من از لحاظ جسمی حالم خیلی بد بود اما الان حالم خیلی بهتر ...

واقعی؟؟؟؟

چ‌خوب...

عالیه هااااا

ان شاالله خیلی زود حاجت روا میشی مطمن باش

فعلا همونجوریم داریم ب اتمام عقدمون نزدیک میشیم یازده دی نمی دونم بعدش قراره چی بشه چ‌ تصمیمی داره. ...

میخای بهش بدی واقعا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خبرشو بهمون بدیا

مرسی عزیزم بابت پیشنهادت اتفاقا میدونی من از اول ک نازنین  ختم رو تاپیک زد بودم با نازنین چند ...

یادمه نازنین گفتن ختم هوشمنده

اوالا برام سوال بود یعنی چی

بعدا فهمیدم که هرچی اون بالایی بخواد میتونی بفرستی

نه هرچی خودت بخوای..

اول ختم انقدر مضطر بودم که گفتم ۴۰روزه تموم کنم ولی نشد

داره میشه ۳ماه و من هنوز نزدیک ۸۳هزارم

میخای بهش بدی واقعا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ خبرشو بهمون بدیا

الان گفت امشب نمیام منم گفتم هرجور صلاح میدونی 

بهم میگه تو بیا منم حوصله ندارم با قابلمه غذا و کلی وسایل پاشم برم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
درکت میکنم منم ختم سومم کلا انگاری استپ زده براساس دوتاختم قبلی ک تموم کردم گفتم ابان حتما ختم سومی ...

عزیززززم

نمیدونم حکمتش چیه

انشالله خیره

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍