2777
2789
ولی من خوب ادا درمیارم یهویی داغ میکنه بدنم ته دلم خالی میشه یکی میگه چی شد میگم نمیدونم خابم گرفته ...

من خیلی افت فشار گرفتم..انقد تو این سالها استرس کشیدم ...دیگ این چندماه اخیر بدترشدم..خیلی تو این سالها بم‌خوش گذشته بش ..ینی ی بار ک باش حرف میزدم تو اسمونا بودم فک میکردم همین بسه ..ولی خب واقعا واقعا سخت هم گذشته ...خیلی استرس کشیدم خیلی...اخه ما مث بقیه عادی نیمتونستیم بحرفیم... چقد گریه.... واقعا از پا در اومدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من خیلی افت فشار گرفتم..انقد تو این سالها استرس کشیدم ...دیگ این چندماه اخیر بدترشدم..خیلی تو این سا ...

گلاب ک بهت گفتم ب صورتت میزنی؟خوردن میخوری؟؟؟

هیچی بدترازاسترس نیس...

حرفاتو درک میکنم امیدوارم تهش جوری بشه بگی میارزید ک صبرکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلاب ک بهت گفتم ب صورتت میزنی؟خوردن میخوری؟؟؟ هیچی بدترازاسترس نیس... حرفاتو درک میکنم امیدوارم ته ...

گلاب ن😥😢 خوردن چندماه رو ک اصلا..۶کیلو وزن کم کردم... الان دیگ میخورم..ینی خوردنم عادی نیس...ضعف شدید میگیرم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من خیلی افت فشار گرفتم..انقد تو این سالها استرس کشیدم ...دیگ این چندماه اخیر بدترشدم..خیلی تو این سا ...

نشد رو پیامت ریپلی کنم

گلاب واقعا خوبه بخور ب صورتت هم بزن..

نذار از پادرت بیارع

استرس ادمو‌نمیکشه من فکرکردم میمیرم تحمل میکردم اما چی شد

نتیجش تو‌همچی دیدم سفید شدن موهام قلب و تیرکشیدن قلب و از نفس افتادن ضعف اعصاب وبالارفتن فشارم تواین سن باهراتفاقی...

نشد رو پیامت ریپلی کنم گلاب واقعا خوبه بخور ب صورتت هم بزن.. نذار از پادرت بیارع استرس ادمو‌نمیکش ...

اره منم ضعف شدید ...گاهی اصلا جون ندارم سر پاهام بمونم .. اصلا هرروز ی چی جدیدی بالا میارم .ی روز قلب.ی روژ دست..سردرد ک شدید....گلاب رو هم امتحان میکنم

سلام عزیزمممممممممممم وای چ خووووووووب عااااااااالی بودیا دمت گرم ماشاالله بهتتتتت ان شاالله که ...

سلاممم عزیزممم😍😍😍

ارهههه حتمااااا بهم بگو چیکار کردی

ببین من خودم نمیتونستم چله بگیرم همیشه مثلا ۳_۴ روز اولو گرفتم. و اینکه بعد از لطف خدا و ائمه، ب خاطر تو تونستم تموم کنم.چون گفتی حتما شبا خبر بده بهم.

دستت درد نکنه فاطمه خیلی کمکم کردی😍انشالله اجرش ب تو هم برسه😍

باورت نمیشه وقتی روز ۴۰ ام هرکدومو میخوندم یه غمی منو میگرفت ک چله هام دارن تموم میشن😭😭

حالا این تایم صلوات زیاد نفرستادم،میخوام انشالله چندوقت صلوات بفرستم بعدش استغفار اینا شروع کنم اگه خدا بخواد😍حال خوبیه😍خداروشکر این حالو داریم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
خب بگم چکارا میکنم قران رسیدم ب سوره انبیا ایه اول روزی حداقل ۵ایه میخونم. صلواتام دوتاختم باهم تق ...

افررررررررررررین عالیههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍

خیلییییی فوق العاده است😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله خیلیییی زود حاجت روا بشی😍😍

منم صلواتام عقب افتاد. باید بعد چله هامون یه مدت چله برنداریم صلواتو جلو ببریم بعد چله برداریم

خب بگم چکارا میکنم قران رسیدم ب سوره انبیا ایه اول روزی حداقل ۵ایه میخونم. صلواتام دوتاختم باهم تق ...

فاطمه میگم اگه بتونی هااا میخوای تو هم ختم ۳ روزه صلوات حضرت فاطمه(س)رو بردار دیگه

خیلی عالیه

۳ روز نیت میکنی ۵۳۰ بار صلوات حضرت زهرا(س)رو میفرستی‌.(اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک).فقط شکسته نخون ها. یه جا باید بخونی

سلاممم عزیزممم😍😍😍 ارهههه حتمااااا بهم بگو چیکار کردی ببین من خودم نمیتونستم چله بگیرم همیشه مثل ...

سلام عزیزمممممممممممم...

لطف خدا بوده ک تموم کنی ان شاالله ک حاجتات روهم بگیری عزیزمممم...

درسته صلوات عقب موندی اما بنظرم ی ختم دیگه هم کنارش داشته باش...

بچه ها توکانال خیلی از اثار لعن گذاشتن اونم روزی۱۳۵تاس...

خیلی خوشحالم برات امیدوارم خوش خبریتو ب زودی ببینم و بگی حاجت روا شدی ب بهترین شکل😘❤️😘❤️

افررررررررررررین عالیههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍 خیلییییی فوق العاده است😍😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله خیل ...

میدونی من تصمیم دارم دعاتوسل و زیارت عاشورام روهمیشگی ادامه بدم باقران....

بازم بهترمیدونی خودت ها رو کارت هم تمرکز کن الهی ک خیلی زود برسی ب بالاترین قسمت هدفت😉😉😉

فاطمه میگم اگه بتونی هااا میخوای تو هم ختم ۳ روزه صلوات حضرت فاطمه(س)رو بردار دیگه خیلی عالیه ۳ رو ...

سه روز پشت سرهم؟؟؟

من ی بار برداشتم ی روزه اما یه روز جواب نگرفتم خیلی ناامیدشدم...

سلام، منم امروز روز آخر استغفار امام صادقمه، ولی این چند وقته اصلا نتونستم درست صلوات امو بفرستم، انگار اصلا جلو نمیره، دور قبلی صلوات یه چندتا نشونه بود ولی این دور هیچی، همش با خودم میگم دیدی امسالم تموم شد و هیچ اتفاقی نیفتاد، خیلی سخته بخوام روحیه مو حفظ کنم، اصلا دست و دلم به هیچ کاری نمیره

سلام، منم امروز روز آخر استغفار امام صادقمه، ولی این چند وقته اصلا نتونستم درست صلوات امو بفرستم، ان ...

در کنار صلوات لعن هم بتونید بگید عالیه 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
سلام عزیزمممممممممممم... لطف خدا بوده ک تموم کنی ان شاالله ک حاجتات روهم بگیری عزیزمممم... درسته ص ...

باشه عزیزم نگاه میکنم

راست میگی یکی دوتا ختم خیلی خوبه آدم انجام بده

انشالله تو هم خوش قلب مهربون😍😍