2777
2789

ختم سوره انعام برای ازدواج 

زمان ختم مجرب سوره انعام در یک هفته برای برآورده شدن حاجت و رفع مشکل :

طریقه ختم سوره انعام برای ازدواج همچنین برای برآورده شدن حاجت در یک هفته

در روز شنبه ابتدای روز

یک شنبه هنگام طلوع آفتاب

دوشنبه بین نماز ظهر و عصر

سه شبه یک ساعت بعد از طلوع آفتاب

چهارشنبه بعد از نماز عصر

پنجشنبه قبل از ظهر شرعی

جمعه بعد از نماز ظهر و و تا غروب آفتاب وقت دارد

ختم سوره انعام برای ثروت :

روز یا شب پنج شنبه یا جمعه رو به قبله بنشینید و ابتدا سوره حمد را بخوانید و بعد از آن شروع به خواندن سوره انعام کنید.

زمانی که در آیه 124 به قسمت «مِثْلَ مَآ أُوتِیَ رُسُلُ اللهِ…» رسیدید برخیزید و دو رکعت نماز بخوانید؛

در هر رکعت 7 بار سوره حمد، 7 بار آیه الکرسی و 7 بار سوره کوثر را بخوانید.

بعد از نماز سوره انعام را از ادامه آیه 124 یعنی «… اللَّهُ أَعْلَمُ حَیْثُ» ادامه دهید.

بعد از تمام شدن سوره انعام به سجده بروید و 70 بار بگویید:

«لا اله الا الله محمد رسول الله» و حاجت خودتان را از خدا بخواهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از امامان معصوم (ع) روایت شده است اگر هر كس سوره نصر را در نماز نافله خود یا در زمان غروب خورشید روز جمعه قرائت و دعا كند خداوند رحمان دعایش را مستجاب و حاجت او را روا می كند.

چرا گریه حالاا؟؟؟؟ توام نمازی چیزی داشتی ؟؟؟

وقتی پریود میشم خیلی افسرده و ناراحت میشم 

دیشب پیش عشقم بودم خیلی باهام بداخلاقی کرد😔 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
وقتی پریود میشم خیلی افسرده و ناراحت میشم  دیشب پیش عشقم بودم خیلی باهام بداخلاقی کرد😔&nbs ...

عزيزم منم دقيقا اينطوريم حالايكي سربه سرم بذاره ديگه واويلا.

قربونت برم ناراحت نباش درست ميشه.روزاي سخت هم تموم ميشه

عزيزم منم دقيقا اينطوريم حالايكي سربه سرم بذاره ديگه واويلا. قربونت برم ناراحت نباش درست ميشه.روزاي ...

قربونت مهربونم 

من دیگه بریدم خیلی خسته ام از ی طرف عاشقشم تحمل دوریش ندارم از ی طرف دلم میخواد کات کنم احساس بی ارزشی میکنم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
قربونت مهربونم  من دیگه بریدم خیلی خسته ام از ی طرف عاشقشم تحمل دوریش ندارم از ی طرف دلم میخوا ...

عزيزدلم قربونت برم من بله واقعاخيلي سخته دركت ميكنم .اينجوري خوبه يه مدت بزار توحال خودش باشه اينجوري اونم دلتنگت ميشه.انقدتوطرفش رفتي عادت كرده بزار يبارم شده اون بياد طرفت اونم بي قرارت بشه دلتنگت بشه .يهمدت محلش نزار ازش دور باش وكاراي خودتو بكن صلوات .دعا .ذكر 

بسپار به خداي خودت ان شالله به بهترين شكل برات جورش ميكنه.

عزيزدلم قربونت برم من بله واقعاخيلي سخته دركت ميكنم .اينجوري خوبه يه مدت بزار توحال خودش باشه اينجور ...

ممنون گلم اره درست میگی

عزيزدلم قربونت برم من بله واقعاخيلي سخته دركت ميكنم .اينجوري خوبه يه مدت بزار توحال خودش باشه اينجور ...

ان شاالله شما هم به عشقت برسی گلم