2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچها پنج شب نماز حضرت زهرا خوندم‌امروز پری شدم😭😭😭😭

چکارکنم بعدش ادامه بدم یاازاول باید بخونم ؟؟؟

اصلا موقعم نبود اخههه

از یه طرف خوشحالم چون یهویی جور شد هفته اینده برم مشهد ازطرفی نمازممممم😭😭😭😭

یکی بگه‌چکارکنم

بچها پنج شب نماز حضرت زهرا خوندم‌امروز پری شدم😭😭😭😭 چکارکنم بعدش ادامه بدم یاازاول باید بخونم ؟؟ ...

اي جااانم ناراحت نباش گلم    .چه خبرخوبي امام رضا طلبيده پس خوشحال باش گلم   .

ان شاالله رفتي حرم همونجا آقا امام رضا حاجتتو بده وبياي برامون تعريف كني ذوق كنيم برا ماهم دعا كنياااا آبجي مهربونم يادت نره .بعد اومدن هم نماز رو با شوق وگرفتن حاجت دلت ادامه بدي ان شاالله

بچها پنج شب نماز حضرت زهرا خوندم‌امروز پری شدم😭😭😭😭 چکارکنم بعدش ادامه بدم یاازاول باید بخونم ؟؟ ...

چ خوبببببببببب انشلا همون موقع ک تو حرم نشستی حاجتتو‌میده...منم شاید یه ماه دیگ برم ...البته گفتمش امام رضا اینهمه هرسال میام ازت حاجتمو میخام ایندفعه اگ اومدم حرمت حاجتمو گرفته باشم وگرن نمیام ها....تابستون هم بودم...البته عشقمم قبل من اونجا بود گفت دعا کردم فراموش کنی...حالا انشلا ک حرف منو قبول میکنه آقا 😅

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم خوووش بسعادتت😍😍😍

اجی جوووونم هر وقت رفتی پابوس آقا جان تو رو خدا واسم منم دعا کن بطلبه آقا تا همراه خانواده بریم پابوسش تا حالا سعادت نداشتم برم😞

دورت بگردم برای هممون دعا کنیا❤😘😍

واقعا واقعا نمیخام زندگی کنم..فقط بخاطر ابروی خانوادم خودکشی نمیکنم ففط ب همین خاطر.... زندگی کنم ک ...

عزیز من، اگه واقعا اینطوره از خدا بخواه دلتو نسبت بهش سرد کنه و آرامش بهت بده و آدم از فرداش خبر نداره شاید دوباره عاشق بشی حتی پرشورتر از الان پس هیچ وقت نگو هیچ وقت دیگه نمیشه، زندگیت رو زندگی کن به عشق خودت فقط، یه مدت همه این عشق و عاشقی ها رو بذار کنار و کارایی رو بکن که ازشون انرژی میگیری، میدونم گفتنش راحت‌تر از انجام دادنش هست ولی سعی کن کم کم انرژی و تمرکزی که روی اون میذاری کم کنی، این همه آدم هستم که با عشق های آتشین ازدواج کردن بعد حتی طرفشون فوت شده یا جدا شدن ولی زندگی کردن و دوباره عاشق شدن، اگه اون میتونه تو هم میتونی، آنقدر به خودت نگو که نمیتونم بدون اون، ما هم برای آرامش قلبت دعا میکنیم

عزیز من، اگه واقعا اینطوره از خدا بخواه دلتو نسبت بهش سرد کنه و آرامش بهت بده و آدم از فرداش خبر ندا ...

از یکی پرسیدم دیروز گف خانوادش براش دعای سنگینی گرفتن.. میدونی این اخرا ک دیگ تموم شده بود باهاش حرف میزدم عجیب بود میگفتمش اصلا تو ی جوری شدی انگار ع خودت حرف نمیزنی انگار برات دعا خوندن.خندش میگرف میگف دعای چی...میدونی من از دوازده سیزده سالگی باهاش بودم هرکاری انجام دادم بخاطر اون بوده همو شاید چندماهی ی بار از دور میدیدم ولی ب عشق اون شالی هم میگرفتم..اصلا دیگ از بچگی ک‌بودم باهاش بلدنیستم بدون اون رو..نمیشه همه چیو بگم میدونی چون اگ بخام جرایانایی ک این سالها برامون پیش اومد رو تعریف کنم واقعا دو کتاب قطور میشه...انقد فامیلا و اشنایا خاستن از هم جدامون کنن انقد پیش هم بدمون رو گفتن...میدونی الان چقد اطرافیان خوشحالن...من خیلی چیزا بخاطرش کشیدم خیلی...ینی دوتامون اینهمه سال واقعا اذیت شدیم..گاهی دوماهی ی بار هم نمیشد حتی یه دونه پیام هم بدیم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از یکی پرسیدم دیروز گف خانوادش براش دعای سنگینی گرفتن.. میدونی این اخرا ک دیگ تموم شده بود باهاش حرف ...

میدونم عزیزم، من که غریبه ام الان دارم حرص میخورم و غصه میخورم ما هم همراهت تا جایی که بشه برات دعا میکنیم که اونجوری که دلت راضی میشه بشه و بهش برسی ولی دلم نمیخواد خودت رو هم اینطوری از پا در بیاری، باید قوی باشی، حتی اگه لازمه دوباره یاد بگیری که برای خودت و به عشق خودت زندگی کنی، یه یس هدیه به نرجس خاتون برات میخونم که انشالله خدا توی همین یکی دو ماهه حاجتت رو بده و دلت رو شاد کنه😍

چ خوبببببببببب انشلا همون موقع ک تو حرم نشستی حاجتتو‌میده...منم شاید یه ماه دیگ برم ...البته گفتمش ا ...

ان شالله ایندفعه عزیزم وقتی بری حرمش که حاجتتوگرفته باشی .

عزیزم خوووش بسعادتت😍😍😍 اجی جوووونم هر وقت رفتی پابوس آقا جان تو رو خدا واسم منم دعا کن بطلبه آقا ...

ای جان دلم عزیزم ان شاالله قسمتت بشه بری عزیزم .چی میشه امام رضا حاجت هممونو بده الان که حرفش پیش اومده .یاامام رضا

از یکی پرسیدم دیروز گف خانوادش براش دعای سنگینی گرفتن.. میدونی این اخرا ک دیگ تموم شده بود باهاش حرف ...

به امیدخدا این روزهای تلخ وسخت برات تموم میشه گل من توکلت به خداباشه.

میدونم عزیزم، من که غریبه ام الان دارم حرص میخورم و غصه میخورم ما هم همراهت تا جایی که بشه برات دعا ...

فداتشم عزیزم...ممنون واقعا ک انقد همتون ب فکرین خیلی ممنونتونم...مرسیییییی انشلا ک خدا حاجتمونو میده