2777
2789
فدات.سوره مزمل هر روز بخونم؟

اره کوتاهه زود تموم میشه

هرروز بخون(البته اگه محرمین. چون اگ محرم نباشید نتیجه عکس میده)

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام جدی؟؟؟؟ تو همه رو امتحان کردی احتمال زیاد بخاطر هموناس. معجزه سوره مزمل شنیده بودم از یکی از ...

مزمل نخوندم فقط چند روز ذکر یاودود گفتم ،ختم صلواتم،دعای توسل بعد هر نماز واجبم میخونم.

دعا کنید برام من میدونم دل باهام هست فقط ازم کینه گرفته دلش ازم شکسته چون تو این دو سال متاسفانه خیلی قهر کردم.همیشه هم غمگین بودم به خاطر افسردگی از فوت مادرم 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اره کوتاهه زود تموم میشه هرروز بخون(البته اگه محرمین. چون اگ محرم نباشید نتیجه عکس میده)

محرمیم خداروشکر.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
صبرکن ناراحتی زیادی نداره شاید ی دلیل دارع براش... تو بی تفاوت عمل کن 

واقعتیش خیلی ناراحت شدم چون تو این دو سال من چیز زیادی ازش نخواستم اما اونم از ناراحتیم خیلی ناراحت شد ولی از حرفاش فهمیدم ازم کینه گرفته 

ای خدا کاش این روزهای تلخ همه مون تموم بشه روزهای خوبمون بیاد

از کجا میدونی ج نمیده  شاید جواب داد

ن اگ میخاست حداقل تو اون برنامه ای ک حرف میزدیم انلاین میشد..دو ماه ۲۷ روز ک انلاین نشده.برنامه رو حذف کرده..انگار واتسابو حذف کرده...میترسمم بزنم بدتر ناامید شم..اینحوری حداقل دعا میکنم امید دارم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره کوتاهه زود تموم میشه هرروز بخون(البته اگه محرمین. چون اگ محرم نباشید نتیجه عکس میده)

من خب محرم نیستم ولی سوره مزمل هرروز میخونم...بنظرم خدا کمک میکنه میدونه ک نیتم چیه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من خب محرم نیستم ولی سوره مزمل هرروز میخونم...بنظرم خدا کمک میکنه میدونه ک نیتم چیه

والا دقیق نمیدونم

یهو اشتباه میگم شرمنده میشم

حالا بخون ببین چی میشه. انشالله حل میشه نگران نباش

یادته اون سری بهت گفتم اگه تا ۵ اذر ازدواج نکنن بعدش ۲۰ روز ایام شهادت میشه و ازدواجه عقب میفته؟خداروشکر انگار تاالان اونجور شده دیگه

تو این ایام فاطمیه خیلببیییییییییی ب حضرت زهرا(س)توسل کن. بگو ب خاطر حضرت علی(ع) و بچه هاشون کمکت کنن

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
والا دقیق نمیدونم یهو اشتباه میگم شرمنده میشم حالا بخون ببین چی میشه. انشالله حل میشه نگران نباش ...

اخه ایام فاطمیه هنوز پنج روز دیگش..اینا انگار تا جمعه نامزد میکنن‌..میدونی چون یکی از فامیلاشون حالش خوب نیس بخاطر همین نامزد میکنن ... واقعا واقعا دیگ اصلا جون ندارم فقط میگمش خدایا تو میتونی درستش کنی کاری حز دعا ازم برنمیاد..من اصلا نمیتونم بدون اون زندگی کنم..حتی یه ارزو دیگ ندارم تو زندگیم...کاش خدا کمکم کنه😓

اخه ایام فاطمیه هنوز پنج روز دیگش..اینا انگار تا جمعه نامزد میکنن‌..میدونی چون یکی از فامیلاشون حالش ...

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی برای حاجتت 100تا صلوات میفرستم ان شاءالله اونی که تو میخوای بشه🌹

ن اگ میخاست حداقل تو اون برنامه ای ک حرف میزدیم انلاین میشد..دو ماه ۲۷ روز ک انلاین نشده.برنامه رو ح ...

هرجور صلاح میدونی عزیزم ان شاالله به حق حصرت زهرا (س) حاجت روا بشی.

اخه ایام فاطمیه هنوز پنج روز دیگش..اینا انگار تا جمعه نامزد میکنن‌..میدونی چون یکی از فامیلاشون حالش ...

راضی به رضای خدا باش مطمئن باش بهترین ها رو برات میخواد امیدوارم حاجت روا بشی خوشبخت بشی

امروز ختم اول صلواتم تموم شد برام دعا کنین تا الان که اتفاق خاصی نیفتاده یا نشونه ای از حاجتم ندیدم...

قبول باشه گلم ختم دوم سریع شروع کن ان شاالله حاجت روا بشی به حق حضرت زهرا (س)